Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estudio de los componentes volatiles en vinos olorosos y su comparacion con macerados elaborados por tecnicas de envejecimiento acelerado
Autor AGUDO GALERA, L.   OLALLA HERRERA, M.   QUESADA GRANADOS, J.J.   VILLALON MIR, M.   GIMENEZ MARTINEZ, R.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros:Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2001
Pàgina 503-512
Lloc Almendralejo
Descriptors Components volatils   Vi oloros   Envelliment accelerat  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.