Registres trobats: 6
Títol | El pernil catala fa un pas endavant |
Autor | ROVIRA, M. |
Dades Font | El Punt Avui - 6-12 de Juliol 2013 - V: L?Economic- N: , Pg: 24 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Comercialitzacio Comer? catala Competitivitat Pernil serra |
Localització | C25/136 |
Títol | Enrique Tomas doblara tiendas y preve facturar 50 millones. La cadena catalana prepara su salto a Londres |
Autor | PALAREA, J. |
Dades Font | La Vanguardia - 17 de Julio 2013 - V: - N: , Pg: 63 |
Descriptors | Pernil salat Pernil Expansio Comer? internacional Comer? exterior Industria carnica |
Localització | C25/133 |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | Revision de los parametros fisico-quimicos establecidos en la E.T.G. para jamon serrano |
Autor | BENEZET, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 101-107 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Pernil salat Especialitat tradicional garantida |