Registres trobats: 4
Títol | Enzimas para la texturizacion |
Autor | RIOS ARIAS, Y. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2011/2012 - V: - N: 429, Pg: 52-56 |
Descriptors | Textura Enzims Legislacio Productes reestructurats |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | La textura dels aliments: un complement al sabor |
Autor | VINCENT, J. ELICES, M |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic |
Títol | Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos |
Autor | RIO SEGADE, S. SOTO VAZQUEZ, E. ROLLE, L |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim |