Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Textura

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Enzimas para la texturizacion
Autor RIOS ARIAS, Y.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2011/2012 - V: - N: 429, Pg: 52-56
Descriptors Textura Enzims Legislacio Productes reestructurats

Títol La cata de jamon
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51
Descriptors Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura

Títol La textura dels aliments: un complement al sabor
Autor VINCENT, J.   ELICES, M  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70
Descriptors Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic

Títol Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos
Autor RIO SEGADE, S.   SOTO VAZQUEZ, E.   ROLLE, L  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30
Descriptors Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim