Registres trobats: 4
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | Malvar. La austera blanca madrile?a |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 48-49 |
Descriptors | Vi de Madrid DO Madrid Madrid DO Vi blanc Raim autocton Varietats de raim Malvar Malvasia Airen Caracteristiques sensorials Caracteristiques varietals Vinya Vins Varietats comercials Vi jove |
Títol | Sierra Norte de Sevilla. Paraiso del cerdo Iberico |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 26-29 |
Descriptors | Sevilla Pernil iberic Pernil de gla Andalucia Andalusia Regio vinicola Vi Aiguardent Gastronomia |
Títol | Sumoll. Superacion de carencias |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 60-64 |
Descriptors | Vi Vi catala Sumoll DO Caracteritzacio del vi Caracteritzacio enologica Vi de crian?a |