Registres trobats: 14
Títol | El jamon de Guijuelo |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 24-26 |
Descriptors | Productes carnics Pernil Pernil de Guijuelo |
Títol | El pernil catala fa un pas endavant |
Autor | ROVIRA, M. |
Dades Font | El Punt Avui - 6-12 de Juliol 2013 - V: L?Economic- N: , Pg: 24 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Comercialitzacio Comer? catala Competitivitat Pernil serra |
Localització | C25/136 |
Títol | Embutidos de Chato Murciano, Los |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia |
Títol | En busca de sinergias entre aceites, ibericos y vinos |
Autor | MARONDA, O. |
Dades Font | La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 10 |
Descriptors | Oli d'oliva Pernil iberic Pernil Vi Sinergies Comercialitzacio Fires |
Localització | C 25/14 |
Títol | Enrique Tomas doblara tiendas y preve facturar 50 millones. La cadena catalana prepara su salto a Londres |
Autor | PALAREA, J. |
Dades Font | La Vanguardia - 17 de Julio 2013 - V: - N: , Pg: 63 |
Descriptors | Pernil salat Pernil Expansio Comer? internacional Comer? exterior Industria carnica |
Localització | C25/133 |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21 |
Descriptors | Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo |
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | Jamon de Teruel. Un pernil con buena estrella |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 36-38 |
Descriptors | Jamon de Teruel Pernil Teruel Jamon de Teruel DOP |
Títol | Jamon iberico |
Autor | LOBO, M. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32 |
Descriptors | Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis |
Títol | Jamon: Denominaciones de origen |
Autor | RUBIO LOPEZ, G. VENEGAS MORENTE, E.C. GALVEZ GALVEZ, A. PLANELLS DEL POZO, E.M? ARANDA RAMIREZ, P. LLOPIS GONZALEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 71-76 |
Descriptors | Pernil Denominacio d'origen Proces bioquimic Analisi sensorial Pernil de Terol Pernil de Guijuelo Pernil de la Dehesa d'Extremadura Reglament |
Títol | Julian Martin. Garantia de Calidad |
Autor | |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit |
Localització | C 24/104 |
Títol | Nuevas etiquetas para los productos ibericos. La Norma de Calidad del Iberico contribuye a clarificar la oferta ante los consumidores |
Autor | RESA, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 131, Pg: 25-27 |
Descriptors | Iberic Normes de qualitat Gla Enceball de camp Enceball Tra?abilitat Pernil |
Títol | Territorio. El Bajo Aragon |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37 |
Descriptors | DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil |