Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Jamon: Denominaciones de origen
Autor RUBIO LOPEZ, G.   VENEGAS MORENTE, E.C.   GALVEZ GALVEZ, A.   PLANELLS DEL POZO, E.M?   ARANDA RAMIREZ, P.   LLOPIS GONZALEZ, J.  
Revista Alimentacion Equipos y Tecnologia
Numero 167
Mes Abril
Any 2002
Pàgina 71-76
Lloc Madrid
Descriptors Pernil   Denominacio d'origen   Proces bioquimic   Analisi sensorial   Pernil de Terol   Pernil de Guijuelo   Pernil de la Dehesa d'Extremadura   Reglament  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.