Registres trobats: 30
Títol | Aceite de Navarra |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espana - Febrero-Marzo 2011 - V: - N: 87, Pg: 22-23 |
Descriptors | DOP Oli Navarra |
Títol | Aceite del Bajo Aragon. Pasion por la Empeltre |
Autor | RUIZ, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: IV- N: 20, Pg: 22-23 |
Descriptors | Oli d'oliva Empelt Empeltament DOP Denominacio d'origen protegida Arago |
Títol | Alimentos de Espa?a. Pais Vasco |
Autor | FALDER RIVERO A. MARTIN CERDE?O, V. J. DIAZ YUBERO, I. [et al.] |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 96-122 |
Descriptors | Pais Basc Enoturisme Geografia Produccio agricola Consum Denominacio d'origen DO Qualitat DOP Denominacio d'origen protegida Vi Formatge de cabra |
Títol | Andalucia en la aceitera. Un recorrido por sus diez DOP de aceite de oliva Virgen Extra |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2006 - V: III- N: 13, Pg: 38-45 |
Descriptors | Oli Andalucia Denominacio d'origen protegida Andalusia |
Títol | Campa?a de aceituna de este a?o sera la mejor de todas, La. DOP Oli Siurana |
Autor | GRAS, F. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Novembre 2009 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Oliva Campanya Denominacio d'origen protegida DOP Siurana DOP |
Localització | C 24/235 |
Títol | Campinyas de Jaen |
Autor | RUIZ, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 18-19 |
Descriptors | Oli d'oliva Jaen DOP |
Títol | Catalunya, l'origen es qualitat. Productes amb denominacio d'origen protegida (DOP)/Indicacio geografica protegida (IGP) |
Autor | |
Dades Font | Catalunya, l'origen ?s qualitat - Novembre 2009 - V: - N: , Pg: 2-19 |
Descriptors | Denominacions d'origen protegides Catalunya Indicacio geografica protegida IGP |
Localització | C 24/240 |
Títol | D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad |
Autor | Comercio Extremadura |
Dades Font | Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45 |
Descriptors | Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura |
Títol | DOP Avellana de Reus. La negreta, la mes saludable |
Autor | LACARCEL, M. |
Dades Font | Punt, El - Setembre 2009 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Reus Avellana Avellana negreta |
Localització | C 24/224 |
Títol | DOP Estepa: Exigentes con cada olivo, exquisitos con cada gota |
Autor | |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio-Agosto 2014 - V: - N: 975, Pg: 494-495 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Denominacio d'origen Consell regulador Andalusia |
Títol | DOP Oli de l'Emporda. El primer oli del pais |
Autor | GARCIA-ARBOS, S. |
Dades Font | Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Oli Emporda DOP Dades de produccio Varietats |
Localització | C 24/222 |
Títol | DOP Oli de la Terra Alta. Un oli mes madur |
Autor | MORESO, L. |
Dades Font | Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Oli Oli d'oliva Terra Alta DOP Dades de produccio |
Localització | C 24/227 |
Títol | DOP Oli del Baix Ebre i el Montsia. L'oli mes antic |
Autor | ROYO, R. |
Dades Font | Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Oli d'oliva Dades de produccio Baix Ebre-Montsia DOP |
Localització | C 24/226 |
Títol | DOP del Baix Ebre-Montsia |
Autor | PEREZ, U. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Octubre 2009 - V: - N: , Pg: 31 |
Descriptors | Baix Ebre-Montsia DOP Oli d'oliva verge extra |
Localització | C 24/234 |
Títol | El oro liquido de la DOP Siurana brilla en Reus |
Autor | FORNOS, S. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 18 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Fires Oli d'oliva Reus 2012 Siurana DOP |
Localització | C 25/67 |
Títol | El papel de las DOP e IGP en Italia |
Autor | PANTINI, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 58-60 |
Descriptors | DOP Indicacio geografica protegida Italia Mercat Economia |
Títol | Els olis DOP Siurana, del trull al cor de Reus |
Autor | RAMOS, M.J. |
Dades Font | Presencia - 9-15 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 58 |
Descriptors | Siurana DOP Oli Reus Fires |
Localització | C 25/72 |
Títol | Evaluacion del estado nutricional de la variedad Tempranillo en el ambito de la DOCa Rioja |
Autor | MARTIN, I. ROMERO, I. BENITO, A. DOMINGUEZ, N. GARCIA ESCUDERO, E. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2012 - V: 19- N: 347, Pg: 38-44 |
Descriptors | Estat nutricional Tempranillo Rioja DOCa DOP DRIS |
Títol | Les cepages insulaires ou le riacquistu des cepages corses (2eme parie) |
Autor | USCIDDA, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 2-9 |
Descriptors | Tecniques de cultiu Varietats de vinya Identificacio varietal Vinya Fran?a Denominacio d'origen protegida DOP |
Títol | Miel de Extremadura |
Autor | D.O.P MIEL "Villuercas-Ibores" |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 91 |
Descriptors | Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Mel DO DOP Extremadura |
Títol | Nuestra Sr. de la Antingua, elaboracion de aceites de alta calidad en los montes de Toledo. |
Autor | MARMOL, E. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2005 - V: XII- N: 218, Pg: 20-22 |
Descriptors | Oli d'oliva Toledo Denominacio d'origen protegida DOP |
Títol | Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23 |
Descriptors | Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge |
Títol | Quesos de Galicia. Sin competencia |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 75, Pg: 44-47 |
Descriptors | Formatge Galicia DOP Varietats Tradicio Tecnologia |
Títol | Quesos de cabra con DOP |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39 |
Descriptors | Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida |
Títol | Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35 |
Descriptors | DOP Pernil iberic Pernil de gla |
Títol | Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101 |
Descriptors | Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant |
Títol | Territorio. El Bajo Aragon |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37 |
Descriptors | DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil |
Títol | Vins de Catalunya, uns productes de gran qualitat |
Autor | REDACCIO |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Desembre 2011 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Vi catala Industria vitivinicola Industria vinicola Industria agroalimentaria DOP Denominaci? d'Origen Protegida Politica vitivinicola Generalitat |
Localització | C 25/25 |
Títol | Vins de marque ont carte blanche, Les |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2008 - V: - N: 3857, Pg: 48-54 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Organitzacio comuna de mercat OCM Indicacio geografica protegida IGP Denominacio d'origen protegida DOP Vi de qualitat Estrategies de marqueting |