Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Presencia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 37


Títol Acerca de la posible contaminacion por ocratoxina A en alimentos II: presencia en vinos y revision de los metodos de analisis
Autor MURILLO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 119-128
Descriptors Ocratoxina A Contaminacio Vi Metodes d'analisi Vi

Títol Amines biogenes: presencia en el vi i efectes en l'organisme
Autor WOLLER, R.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 9-13
Descriptors Amines biogenes Vi Organismes Salut

Títol Analisis de la presencia en vino de tiramina y de bacterias lacticas con actividad tirosina descarboxilasa
Autor LANDETE, J.M.   FERRER, S.   POLO, L.   PARDO, I.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 115-118
Descriptors Vi Tiramina Bacteris lactics Activitat tirosina descarboxilasa

Títol Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airen fermentados en presencia de hollejos
Autor GARCIA-ROMERO, E.   PEREZ-COELLO, M.   CABEZUDO, M.D.   SANCHEZ-MUNYOZ, G.   MARTIN-ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 149-157
Descriptors Pell Pellofa Vi blanc Airen Fermentacio Aroma

Títol Cientificos Australianos desvelan el aroma del Shiraz. Ocho a?os de estudio determinan la presencia de Rotundone, compuesto que recuerda a la pimienta
Autor MORENO, L.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3184, Pg: 2754-2755
Descriptors Aroma Investigacio Shiraz Australia

Títol Comportamiento de las cepas de Saccharomyces cerevisiae en presencia de litio
Autor REGUEIRA GONZALEZ, A.   GOMEZ LUNA, M.J.   RAMOS RUIZ, J.   SANCHO PUEBLA, E.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 241-256
Descriptors Vinya Saccharomyces cerevisiae Liti Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Congres sobre l'oli d'oliveres mil.lenaries
Autor RAMOS, M.J.  
Dades Font Presencia - 16-22 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 76
Descriptors Oli d'oliva Oliveres mil.lenaries Congressos Territori Senia Ulldecona Jana, La
Localització C 25/69

Títol D.O.Cigales destacada presencia en Alimentaria
Autor SOMMELLIER  
Dades Font Sommellier Espa?ol ISSN: 6604-199069 - 2002 - V: XIII- N: 69, Pg: 36-37
Descriptors Cigales DO Evolucio Verema Cellers Denominacio d'origen

Títol Determinacio de la presencia de cafeina en diverses begudes i estudi d'aquesta substancia a nivell quimic i de consum
Autor AIVAR, L.   PIRO, S.E.  
Dades Font Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi agroalimentari 2004 Cafeina Analisi quimica Consum Begudes Dades estadistiques Enquesta de consum
Localització PREMI AGROALIMENTARI 2004

Títol Ecologia y diversidad de bacterias lacticas y presencia de aminas biogenas en vinos de crianza biologica
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   POLO, M.C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 63-64
Descriptors Vins Vi de crian?a Bacteris lactics Amines biogenes Crian?a biologica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10
Descriptors Pesticides Cinetica fermentativa

Títol Efecto de la presencia de Folpet y Procimidona sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (III).
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 45-51
Descriptors Procimidona Llevats Qualitat Vi Fermentacio Folpet

Títol Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61
Descriptors Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi

Títol Efecto de la presencia de diferentes pesticidas sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 45-51
Descriptors Pesticides Fermentacio Llevats Saccharomyces cerevisiae

Títol Elaboracion de vino en presencia de residuos de plaguicidas. Alteraciones, control y desaparicion
Autor OLIVA, J.   BARBA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 45-49
Descriptors Vinificacio Residus de plaguicides Plaguicides Control Alteracions organoleptiques

Títol Els olis DOP Siurana, del trull al cor de Reus
Autor RAMOS, M.J.  
Dades Font Presencia - 9-15 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 58
Descriptors Siurana DOP Oli Reus Fires
Localització C 25/72

Títol Enterococos en la industria alimentaria: ?buenos, feos o malos? (I) Aspectos taxonomicos y presencia en hospedadores sanos
Autor FERNANDEZ, L. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 47-51
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Taxonomia

Títol Estudio preliminar de la presencia de 4-etilfenol en vinos tintos de crianza espa?oles
Autor GARDE, T.   ZALACAIN, A.   LORENZO, C.   ALONSO, G.L.   CLIMENT, M.D.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 198-200
Descriptors Qualitat del vi DO Envelliment en barrica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de la poblacion de Ralstonia solanacearum en aguas superficiales contaminadas. Influencia de la temperatura y de la presencia de Solanum dulcamara
Autor PALOMO GOMEZ, J.L.   GARCIA BENAVIDES, P.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 36-41
Descriptors Ralstonia Poblacio Aigua contaminada Aigua Aigua superficial Temperatura Solanum dulcamara

Títol Factores que condicionan la presencia de cumarinas en bebidas alcoholicas envejecidas en barril de roble
Autor FERNANDEZ IZQUIERDO, M.E   QUESADA GRANADOS, J   VILLALON MIR, M   LOPEZ MARTINEZ, M.C  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - marzo 2001 - V: - N: 320, Pg: 127-135
Descriptors Begudes alcoholiques Cumarines Botes de roure Envelliment

Títol Guia basica de bones practiques viticoles per minimitzar la presencia d'ocratoxina A en els productes vitivinicoles
Autor DOMINGO, C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 28-30
Descriptors Ocratoxina A Practiques viticoles Minimitzar Productes vitivinicoles

Títol Incidencia de Oenococcus oeni y lactobacillus hilgardii en la formacion de etil carbamato en presencia de etanol
Autor ARENA, M.E.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 276-278
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus hilgardii Carbamat d'etil Etanol
Localització 663.2 JOR

Títol Indole, origen y consecuencia de la presencia de anisoles en el mundo vinicola
Autor FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces. Causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 7-19
Descriptors Anisols Enologia Cloroanisols
Localització 663.258 ENC

Títol Innovacion en el proceso de elaboracion de vinos blancos y secos, con presencia de oxigeno en la fase prefermentaria
Autor PORRES ALEGRE, Victor Manuel  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 56-57
Descriptors Vi blanc Elaboracio Vinificacio Fermentacio

Títol La presencia de aminas biogenas en los alimentos. Su significado toxicologico
Autor LUIS, G.   RUBIO, C.   GUTIERREZ, A.   HARDISSON, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 58-62
Descriptors Amines biogenes Alimentacio Toxicitat

Títol La revolucio del vi
Autor V.V.A.A  
Dades Font Presencia - Desembre 2003 - V: XXXVIII- N: 1658, Pg: 1 diari
Descriptors Vi Economia Vi catala
Localització C 17/43

Títol Micorrizas, una simbiosis de interes para la agricultura, Las. Debemos valorar y aprovechar su presencia en nuestros suelos manejando con respeto el agrosistema
Autor JAIZME-VEGA, M.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Mayo 2009 - V: XVI- N: 288, Pg: 48-52
Descriptors Micorriza Sol agricola Fongs Microorganismes Micorriza arbuscular

Títol Presencia de Acaros en las botas destinadas a la crianza de vino fino en la DO Montilla-Moriles (Cordoba)
Autor OCETE, R.   OCETE, M. E.   PEREZ, M. A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 51-54
Descriptors Acar Vi Fino Botes Montilla-Moriles DO Carpoglyphus lactis Crian?a

Títol Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el a?ejamiento del ron. Algunos aspectos de su extraccion.
Autor GONZALEZ DELGADO, J. C.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 133-139
Descriptors Roure Barril Rom Fenols Extraccio Cuba

Títol Presencia de ocratoxina A en vinos y derivados de uva
Autor MARIN, S. et al.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 113-118
Descriptors Ocratoxina A Raim Riscos Aspergillus carbonarius Vi Legislacio

Títol Presencia de verticillium dahliae en el agua de riego en Andalucia
Autor RODRIGUEZ JURADO, D.   BEJARANO ALCAZAR, J.  
Dades Font Vida rural: la revista del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2007 - V: - N: 245, Pg: 46-52
Descriptors Verticillium Aigua Andalusia Olivera Oliver Cultiu de regadiu Andalucia

Títol Presencia de vitis vinifera silvestris en la serrania de Grazalema
Autor LARA, M.   OCETE, R.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 33-35
Descriptors Vitis silvestris Vinya Patrons Malalties de la vinya

Títol Tot allo que el vi amaga. Vinseum a reobert les portes del Palau Reial de Vilafranca amb una museografia que apel.la als sentits per endinsar-nos a la cultura del vi
Autor SAYAVER, L.  
Dades Font Presencia - 23-29 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 32-33
Descriptors Vinseum Vilafranca del Penedes Enoturisme
Localització C 24/328

Títol Turisme de Vi i Cava
Autor LOBATO, P.  
Dades Font Presencia - 9 al 15 d'agost 2002 - V: - N: , Pg: 20-22
Descriptors Penedes DO Infoden Turisme Vi Cava Ruta Cellers
Localització C 16/18

Títol Una llamada de atencion ante la presencia de Stenidea annulicornis (Brulle 1838) (Coleoptera: Ceramycidae) en los vi?edos de Tacoronte-Acentejo. Tenerife
Autor LORENZO BETHENCOURT, C.D. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 181-184
Descriptors Stenidea annulicornis Vinya Malalties de la vinya Sarment
Localització 634.8(462.221.2) JOR