Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Rom

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Decreto 835/1972, de 23 de marzo, por el que se aprueba el Reglamento de la Ley 25/1970 "Estatuto de la Vinya, del Vino y de los Alcoholes". Reglamentacion vinos espumosos naturales y vinos gasificados. Reglamentacion whisky. Reglamentacion vinagres. Reglamentacion sangria. Reglamentacion sidra. Reglamentacion brandy. Reglamentacion ron. Reglamentacion de los vinos aromatizados y el biter-soda. Reglamentacion de los vinos de calidad
Autor Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion  
Dades Font Boletin Oficial del Estado - 1972-84 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estatut de la Vinya i del Vi Vinya Vi Estatut Legislacio Reglament Vi especial Vi escumos natural Legislacio Vi gasificat Whisky Vinagre Sangria Sidra Brandi Rom Biter-soda Vi aromatitzat Vi de qualitat Ginebra Subproductes Productes del raim Analisi Reglament
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol El sector marquista se reorganiza
Autor ALIMARKET  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8151 - Noviembre 2001 - V: - N: 145. Monografico: vinos, licores, cooperativas de vinos, whisky, Pg: 211-227
Descriptors Marques Comercialitzacio Begudes espirituoses Inversio Sector marquista Licor 2000 Empreses fabricants Empreses comercialitzadores Espa?a Mercat Rom Brandi Ginegra Exportacio Vendes

Títol Las bebidas alcoholicas autoctonas tradicionales de origen Americano (II).
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 48-54
Descriptors America Begudes alcoholiques Tequila Historia Elaboracio Fermentacio Produccio Tepache Cachaza Rom Pisco xile Pisco perua Singani

Títol Le Grand cocktail de l'ete
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55
Descriptors Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages
Autor NISHIMURA, K.   MASUDA, M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397
Descriptors Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone
Localització C 3/150

Títol Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el a?ejamiento del ron. Algunos aspectos de su extraccion.
Autor GONZALEZ DELGADO, J. C.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 133-139
Descriptors Roure Barril Rom Fenols Extraccio Cuba

Títol Ron, una historia singular que comenzo en Canarias
Autor
Dades Font El Somelier Espanyol - IX 1998 - V: - N: 42, Pg: 21-22
Descriptors Rom Begudes

Títol Teneurs en divers composants admises en Suisse dans les eaux-de-vie et les alcools.
Autor RENTSCHLER, H.  
Dades Font FV - desembre 1974 - V: - N: 523, Pg: 1 p.
Descriptors Suissa Vi Begudes alcoholiques Alcohol Licor Rom Whisky Vodka
Localització FV 523

Títol Toutes les routes menent aux rhums
Autor HWMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale - Mai 2013 - V: - N: , Pg: 6-13
Descriptors Licor Begudes espirituoses Rom Coctels

Títol Vinos y licores: ante la perspectiva del anyo 2000
Autor
Dades Font Alimarket - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 81-119
Descriptors Vi Licor Produccio Espanya Marques Empreses vitivinicoles Rom Begudes alcoholiques Mercat Brandi Vi Consum Cava Exportacio Whisky Illes Canaries
Localització C 6/39