Registres trobats: 14
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | El sector marquista se reorganiza |
Autor | ALIMARKET |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8151 - Noviembre 2001 - V: - N: 145. Monografico: vinos, licores, cooperativas de vinos, whisky, Pg: 211-227 |
Descriptors | Marques Comercialitzacio Begudes espirituoses Inversio Sector marquista Licor 2000 Empreses fabricants Empreses comercialitzadores Espa?a Mercat Rom Brandi Ginegra Exportacio Vendes |
Títol | Las bebidas alcoholicas autoctonas tradicionales de origen Americano (II). |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 48-54 |
Descriptors | America Begudes alcoholiques Tequila Historia Elaboracio Fermentacio Produccio Tepache Cachaza Rom Pisco xile Pisco perua Singani |
Títol | Le Grand cocktail de l'ete |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55 |
Descriptors | Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre. |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724 |
Descriptors | Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom |
Localització | C 4/133 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724 |
Descriptors | Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats |
Localització | C 4/37 |
Títol | Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages |
Autor | NISHIMURA, K. MASUDA, M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone |
Localització | C 3/150 |
Títol | Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el a?ejamiento del ron. Algunos aspectos de su extraccion. |
Autor | GONZALEZ DELGADO, J. C. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 133-139 |
Descriptors | Roure Barril Rom Fenols Extraccio Cuba |
Títol | Ron, una historia singular que comenzo en Canarias |
Autor | |
Dades Font | El Somelier Espanyol - IX 1998 - V: - N: 42, Pg: 21-22 |
Descriptors | Rom Begudes |
Títol | Teneurs en divers composants admises en Suisse dans les eaux-de-vie et les alcools. |
Autor | RENTSCHLER, H. |
Dades Font | FV - desembre 1974 - V: - N: 523, Pg: 1 p. |
Descriptors | Suissa Vi Begudes alcoholiques Alcohol Licor Rom Whisky Vodka |
Localització | FV 523 |
Títol | Toutes les routes menent aux rhums |
Autor | HWMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Mai 2013 - V: - N: , Pg: 6-13 |
Descriptors | Licor Begudes espirituoses Rom Coctels |
Títol | Vinos y licores: ante la perspectiva del anyo 2000 |
Autor | |
Dades Font | Alimarket - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 81-119 |
Descriptors | Vi Licor Produccio Espanya Marques Empreses vitivinicoles Rom Begudes alcoholiques Mercat Brandi Vi Consum Cava Exportacio Whisky Illes Canaries |
Localització | C 6/39 |