Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ALONSO, G.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Diferenciacion segun su potencial fenolico de las viniferas conocidas como: Cencibel, Tempranillo, Tinto fino y Tinta de Toro, cultivadas en las mismas condiciones
Autor SALINAS, M.R.   ROSILLO, L.   BLAZQUEZ, I.   MARTIN LORENTE, M.   ALONSO, G.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 170-172
Descriptors Potencial fenolic Cencibel Tempranillo Diferenciacio Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto de la adicion de serrin y esencia de roble sobre los aromas de un vino tinto monastrell. Resultados preliminares. IV Congreso nacional de enologos. Valladolid, 24, 25 y 26 de abril de 1998
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ALONSO, G.L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 1998 - V: - N: 2727, Pg: 4060-4067
Descriptors Essencia de roure Serradures Aroma Vi negre monastrell

Títol Estudio de un metodo de extraccion para la valoracion del contenido fenolico en hollejos de uva
Autor BLAZQUEZ, I.   DOMINGUEZ, J.A.   PRODANOV, M.   ALONSO, G.L.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 583-593
Descriptors Metode d'extraccio Extraccio Valoracio Contingut fenolic Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio preliminar de la presencia de 4-etilfenol en vinos tintos de crianza espa?oles
Autor GARDE, T.   ZALACAIN, A.   LORENZO, C.   ALONSO, G.L.   CLIMENT, M.D.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 198-200
Descriptors Qualitat del vi DO Envelliment en barrica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del sistema de poda y de la carga en la composicion fenolica de cuatro variedades de uva tinta (Vitis vinifera L.)
Autor ROSILLO, L.   REYERO, J.R.   ALONSO, G.L.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 33-44
Descriptors Poda Polifenols Produccio Raim Composicio fenolica

Títol Relacion entre la capacidad antioxidante y el contenido fenolico en hollejos de uva
Autor DOMINGUEZ, J.A.   BLAZQUEZ, I.   PRODANOV, M.   HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 467-477
Descriptors Capacitat antioxidant Contingut fenolic Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40
Descriptors Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma

Títol Valoracion del potencial polifenolico en uvas Monastrell. Prediccion del contenido polifenolico de los vinos obtenidos
Autor PARDO, F.   GARIJO, J.   ALONSO, G.L.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 57-66
Descriptors Monastrell Polifenols Potencial fenolic