Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi discriminant

Resultat de la cerca

Registres trobats: 28


Títol Analytical parameters in the characterization of three venetian wines. Application of the statistical linear discriminant analysis
Autor MORET, I... [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 245-249
Descriptors Vi Estadistiques Analisi discriminant Vi varietal
Localització C 3/110

Títol Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra.
Autor ECHAVARRI, J.F.   NEGUERUELA, A.I.   ALBAIZAR, T.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62
Descriptors Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria

Títol Application de l'analyse multidimensionelle a un cas d'analyse bromatologyque : l'etude des eaux-de-vie de l'est de la France
Autor WENCKER, D... [et al.]  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 VOL 9 - 1981 - V: - N: 10, Pg: 498-505
Descriptors Begudes alcoholiques Alcohol superior Analisi multidimensional Analisi bromatologica Brandi Analisi discriminant
Localització C 3/54

Títol Application de l?analyse discriminante a la differenciation des vins
Autor SYMONDS, P.   CANTAGREL, R.  
Dades Font Annales des falsifications de l'expertise chimique et toxicologique ISSN: 0242-6110 - 1982 - V: 75- N: 805, Pg: 63-74
Descriptors Analisi discriminant Vi Diferenciacio
Localització C 19/62

Títol Applicazione dell'analisi discriminante multipla nella differenziazione chimico-analitica di vini d'origine. Nota II
Autor SCARPONI, G.   CAPODAGLIO, G.   MORET. I.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano ISSN: 0370-7865 VOL 34 - juny 1981 - V: - N: 6, Pg: 254-266
Descriptors Vi Analisi Denominacio d'origen Analisi discriminant
Localització C 3/43

Títol Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines
Autor MORET, I.   SCARPONI, G.   CESCON, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc
Localització C 20/91

Títol Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   LOPEZ, I.   LOPEZ, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45
Descriptors Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most

Títol Caracterizacion de variedades viticolas tintas
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 237-247
Descriptors Caracteristiques varietals Analisi discriminant Diferenciacio varietal caracteritzacio varietal
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Caracterizacion de vinagres comerciales mediante analisis multivariable
Autor ACHAERANDIO, I.   G?ELL, G.   LOPEZ, F.   JIMENEZ, L.   MATEO, J.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 103-107
Descriptors Analisi multivariable Vinagre Analisi discriminant Metode d'analisi

Títol Caracterizacion varietal de mostos de la denominacion de origen Vinos de Madrid
Autor GIL DIAZ, M.   CABELLOS CABALLERO, J.M.   ARROYO CASADO, T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 9-18
Descriptors Analisi discriminant Caracteritzacio Vi de Madrid DO Most

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Diferenciacion de vinos varietales de Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell y Bobal mediante analisis discriminante
Autor ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 46-52
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Diferenciacio

Títol Diferenciacion zonal de vinos tintos varietales procedentes de Aragon y Navarra, mediante tecnicas de analisis discriminante
Autor AROZARENA, I.   CASP, A.   MARIN, R.   NAVARRO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 18-27
Descriptors Analisi discriminant Caracteritzacio de zona

Títol Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques
Localització C 3/49

Títol Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer
Autor CLAPPERTON, J. F.   BROWN, D. G.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323
Descriptors Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio
Localització C 3/143

Títol Effects of crop level on chemical composition and headspace volatiles of Lodi Zinfandel grapes and wines
Autor CORDNER, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 247-253
Descriptors Vi Analisi discriminant Raim Verema Components volatils Estadistiques Espai de cap Cromatografia de gasos Most Collita Zinfandel Varietats California
Localització C 4/10

Títol Estudio de caracterizacion y tipificacion de los vinos de Galicia
Autor GARCIA, C. M.   LAGE, M. A.   SIMAL, J.  
Dades Font Anales de la Real Academia de Farmacia ISSN: 0034-0618 VOL 56 - 1990 - V: - N: , Pg: 555-568
Descriptors Vi Galicia Caracteritzacio Tipificacio Analisi discriminant
Localització C 7/93

Títol Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis
Autor HERBERT, P.   BARROS, P.   ALVES, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473
Descriptors Aminoacid Analisi discriminant
Localització 663.254 IN V

Títol Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298
Descriptors Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils
Localització C 4/10

Títol Incidencia del ecosistema y la variedad en la composicion acida y del grado Baume de los mostos
Autor BAIGORRI, J.   GARCIA, A.   VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 15-24
Descriptors Acidesa Analisi discriminant Ecosistema Grau Baume

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M. C.   MARTIN-CORDERO, P.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321
Descriptors Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques
Localització C 4/85

Títol La evaluacion sensorial. Objetivos y metodos del analisis sensorial
Autor NICOD, H.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp.
Descriptors Avaluacio sensorial Objectius Metodes Analisi sensorial Analisi discriminant Analisi descriptiva Test hedonic
Localització 663.251 ASS

Títol Modeles lineaires pour differencier des vins: premiere partie: vins de table, rouges et blancs.
Autor GOROSTIZA, E. F. de   CABEZUDO, M. D.   MARTIN-ALVAREZ, P.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 744, Pg: 10 p.
Descriptors Vi negre Vi blanc Vi de taula Identificacio Analisi discriminant
Localització FV 744

Títol Nota. Diferenciacion de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido de alcoholes y polioles
Autor ALIEXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALAVREZ, I.   GARCIA, M.J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 39-45
Descriptors Vi Alcohol Analisi discriminant Diferenciacio

Títol Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello
Autor PAZO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117
Descriptors Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo

Títol Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101
Descriptors Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant

Títol Seleccion de compuestos del aroma como variables predictoras para la diferenciacion de vinos de las variedades Airen y Macabeo mediante analisis discriminante
Autor BUENO, J.E.   PEINADO, R.   MORENO, J.A.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 381-392
Descriptors Compostos de l'aroma Vi Varietats Airen Macabeu Analisi discriminant Aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92