Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TACORONTE, Y.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aceite de Navarra. En la frontera de lo imposible
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 22-24
Descriptors Oli Navarra Denominacions d'origen protegides Oli d'oliva Varietats d'olivera Oliva

Títol Aceite de l'Emporda
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 14-16
Descriptors Oli Emporda Emporda DO Zones de cultiu Catalunya Oliver Varietats autoctones Zones de produccio Oli d'oliva Denominacio d'origen

Títol Aceite. Sierra del Moncayo
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 22-24
Descriptors Oli Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra 2007 Campo de Borja DO Varietats autoctones Denominacio d'origen

Títol Aceites de oliva virgen extra. El premio a la calidad
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 25-28
Descriptors Oli d'oliva verge extra Premi Produccio ecologica Denominacions d'origen protegides Priego de Cordoba DOP Priego de Cordova DOP Sierra del Segura DOP

Títol Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36
Descriptors Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal

Títol Cafe de el Agaete
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 26-27
Descriptors Cafe Agaete Denominacio d'origen

Títol Embutidos de Chato Murciano, Los
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia

Títol Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26
Descriptors Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli

Títol Morcilla de Burgos
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20
Descriptors Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos

Títol Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18
Descriptors Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals

Títol Quesos de cabra con DOP
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39
Descriptors Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida