Registres trobats: 11
Títol | Aceite de Navarra. En la frontera de lo imposible |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 22-24 |
Descriptors | Oli Navarra Denominacions d'origen protegides Oli d'oliva Varietats d'olivera Oliva |
Títol | Aceite de l'Emporda |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 14-16 |
Descriptors | Oli Emporda Emporda DO Zones de cultiu Catalunya Oliver Varietats autoctones Zones de produccio Oli d'oliva Denominacio d'origen |
Títol | Aceite. Sierra del Moncayo |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 22-24 |
Descriptors | Oli Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra 2007 Campo de Borja DO Varietats autoctones Denominacio d'origen |
Títol | Aceites de oliva virgen extra. El premio a la calidad |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 25-28 |
Descriptors | Oli d'oliva verge extra Premi Produccio ecologica Denominacions d'origen protegides Priego de Cordoba DOP Priego de Cordova DOP Sierra del Segura DOP |
Títol | Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36 |
Descriptors | Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal |
Títol | Cafe de el Agaete |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 26-27 |
Descriptors | Cafe Agaete Denominacio d'origen |
Títol | Embutidos de Chato Murciano, Los |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia |
Títol | Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26 |
Descriptors | Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli |
Títol | Morcilla de Burgos |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos |
Títol | Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18 |
Descriptors | Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals |
Títol | Quesos de cabra con DOP |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39 |
Descriptors | Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida |