Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Proces productiu

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Biotecnologia agroalimentaria: un paso adelante para mejorar los procesos de produccion
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 22-31
Descriptors Biotecnologia agroalimentaria Proces productiu Biotecnologia Industria alimentaria Seguretat alimentaria

Títol Control del proceso en una industria procesadora de queso crema
Autor OROZCO, J.L.   AGUILA, G.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37
Descriptors Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi

Títol Determinacio de la influencia de l?arros salvatge (Oryza sativa L) en el rendiment de sencer i millora del proces productiu
Autor QUEROL ORTIZ, S.  
Dades Font - Setembre 1999 - V: - N: , Pg: [1 carpeta + 2 dossiers]
Descriptors TFC Treball final de carrera Arros salvatge Oryza sativa L Proces productiu
Localització TFC - QUEROL ORTIZ

Títol Diam: el tapon mas natural de todos los sistemas de tapados
Autor
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 40
Descriptors Tap Seguretat Suro Medi ambient Proces productiu Estudi comparatiu

Títol Embutidos de Chato Murciano, Los
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia

Títol Julian Martin. Garantia de Calidad
Autor
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit
Localització C 24/104

Títol Manual de bones practiques per a una correcta gestio ambiental a les empreses del sector industrial del vi i el cava
Autor GAUCHIA, B.   MIRET, P.   MORENO, J.L.  
Dades Font - Maig 2001 - V: - N: , Pg: 53pp
Descriptors Gestio ambiental Practiques Empreses vinicoles Empreses vitivinicoles Contaminacio Residus Bones practiques Vi Cava Emmagatzematge Proces productiu Manteniment preventiu Estalvi energetic Gestio de l'aigua Gestio dels residus Contaminacio atmosferica Gestio Legislacio
Localització C 16/91