Registres trobats: 3
Títol | Composicion mineral de postres lacteos tipo cremas |
Autor | GORDILLO-OTERO, M.J. SANCHEZ-SEGARRA, P.J. GARCIA-MARTINEZ, M. AMARO-LOPEZ, M.A. MORENO-ROJAS, R. ZURERA-COSANO, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 111-114 |
Descriptors | Reposteria Composicio mineral Crema Postres lactics |
Títol | Control del proceso en una industria procesadora de queso crema |
Autor | OROZCO, J.L. AGUILA, G.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37 |
Descriptors | Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi |
Títol | Queso crema con leche de soya y cultivos probioticos |
Autor | ORTEGA, O. et a. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 72-75 |
Descriptors | Formatge Llet de soja Llet de soia Soia Soja Cultiu probiotic Probiotics BAL Bacteris acidolactics L. Casei L. reuteri Bifidobacterium bifidum |