Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BAL

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Bordeaux. Cabernet-Sauvignon et liquoreux menent le bal
Autor BAUDOUIN, J.   [et al.]  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juin 2010 - V: - N: 542, Pg: 54-88
Descriptors Bordeus 2009 Anyada Cabernet sauvignon

Títol Queso crema con leche de soya y cultivos probioticos
Autor ORTEGA, O. et a.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 72-75
Descriptors Formatge Llet de soja Llet de soia Soia Soja Cultiu probiotic Probiotics BAL Bacteris acidolactics L. Casei L. reuteri Bifidobacterium bifidum