Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Probiotics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Aliments funcionals . Una visio global. Probiotics
Autor LOPEZ VARELA, S.   DORCA, X.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 22-29
Descriptors Aliments funcionals Probiotics Bifidus

Títol Aplicacion de la biotecnologia en la industria alimentaria. Proteccion, geenracion y comercializacion de un probiotico para celiacos a base de la cepa ES1 de Bifidobacterium longum
Autor DIEZ DIAZ, M.   LOPEZ MOYA, R.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 46-55
Descriptors Aplicacio Biotecnologia Industria alimentaria Proteccio Generacio Comercialitzacio Probiotics Celiacs Cep ES1 Bifidobacterium longum

Títol Enterococos en la industria alimentaria: ?Buenos, feos o malos? (II) Desde probioticos hasta patogenos oportunistas
Autor FERNANDEZ, I. et al.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 50-55
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Probiotics Patogens

Títol Inmunomodulacion por yogur fresco versus yogur pasteurizado
Autor GUTIERREZ-SAN JOSE, E. et al.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2006 - V: 13- N: 2, Pg: 31-40
Descriptors Immunomodulacio Iogurt fresc Iogurt pasteuritzat Probiotics

Títol La carga probiotica del yogur interviene en la asimilacion aguda de nutrientes
Autor PARRA, D. et al.  
Dades Font Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 9-14
Descriptors Probiotics Aliments funcionals Iogurt fresc Iogurt Iogurt pausteritzat Assimilacio Nutrients

Títol Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (I). Perspectiva historica, criterios de seleccion y efectos probioticos
Autor ZABALA, A.   MARTIN, R.   LANGA, S.   FERNANDEZ, A.   REVIRIEGO, C.   MARIN, M.L.   FERNANDEZ, L.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 58-64
Descriptors Bacteris lactics Microorganismes probiotics Industria lactia Industria lletera Probiotics

Títol Los alimentos funcionales, a debate
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2006 - V: - N: 378, Pg: 60-67
Descriptors Aliments funcionals Reglament Legislacio Investigacio Ingredients Innovacio Probiotics Marqueting Antioxidant Omega 3

Títol Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116
Descriptors Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics

Títol Monografico ingredientes
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 42-98
Descriptors Ingredients Aliments funcionals Biodisponibilitat Probiotics Nanotecnologia Bioadditiu Nutricio Legislacio

Títol Queso crema con leche de soya y cultivos probioticos
Autor ORTEGA, O. et a.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 72-75
Descriptors Formatge Llet de soja Llet de soia Soia Soja Cultiu probiotic Probiotics BAL Bacteris acidolactics L. Casei L. reuteri Bifidobacterium bifidum