Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Iogurt

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Danone presenta su programa de nutricion y salud, NUSA
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 18
Descriptors Iogurt Nutricio Empreses Empreses d'alimentacio

Títol Efecto de la adicion de mosto de uva concentrado en la elaboracion de yogur
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revita de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 98-99
Descriptors Most Addicio Most de raim concentrat Iogurt Elaboracio

Títol Efecto de la adicion de suero de leche en polvo en la calidad fisicoquimica y sensorial del yogurt
Autor GONZALEZ MARTINEZ, C. et al  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 57-62
Descriptors Suero de llet en pols Qualitat fisicoquimica Qualitat sensorial Iogurt

Títol Entrevista a Juanjo Caceres: Yogur: un producto nutricionalmente adecuado
Autor BASULTO MARSET, J.  
Dades Font Yogurvivo - Enero 2007 - V: - N: 24, Pg: 11-13
Descriptors Iogurt Salut

Títol Estudio de los lineales de venta de leches fermentadas en centros comerciales de la Comunidad de Madrid
Autor MONTERO MARIN, A.   LIMIA SANCHEZ, A.   BELMONTE CORTES, S.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 120-125
Descriptors Llet fermentada Iogurt Centre comercial Consum

Títol Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101
Descriptors Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio

Títol La carga probiotica del yogur interviene en la asimilacion aguda de nutrientes
Autor PARRA, D. et al.  
Dades Font Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 9-14
Descriptors Probiotics Aliments funcionals Iogurt fresc Iogurt Iogurt pausteritzat Assimilacio Nutrients