Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BERNARDO, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Conservacion de alimentos mediante acidificacion
Autor FERNANDEZ, A.   ALVAREZ ORDO?EZ, A.   BERNARDO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat

Títol Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116
Descriptors Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics

Títol Principales problemas que plantea la esterilizacion de la leche
Autor LOPEZ FERNANDEZ, M.   BERNARDO, A.   MARTIN SARMIENTO, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 65-72
Descriptors Esterilitzacio Llet UHT

Títol Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85
Descriptors Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics