Registres trobats: 3
Títol | Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116 |
Descriptors | Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics |
Títol | Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85 |
Descriptors | Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics |
Títol | Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino |
Autor | VICARIA, M. MARTINEZ, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics |