Registres trobats: 12
Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
Títol | Aperitive amd fortified wines: Vermouth |
Autor | LIPINSKI, R.A. LIPINSKI, K.A. |
Dades Font | Professional guide to alcoholic beverages ISSN: 0-442-25837-2 - 1989 - V: - N: , Pg: 209-212 |
Descriptors | Vermut Ingredients Tipus |
Localització | 663.5 LIP |
Títol | Extractos vegetales como ingredientes alimentarios con propiedades funcionales y de prevencion de riesgo de una enfermedad |
Autor | SANTATOS, I. QUINELA, J.C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 72-75 |
Descriptors | Extracte vegetal Ingredients Alimentacio Propietats funcionals Malalties Prevencio |
Títol | Fortificados o funcionales? Claves para el exito |
Autor | CHERRY, G. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 415, Pg: 84-87 |
Descriptors | Aliments funcionals Ingredients Nutricio |
Títol | Ingredients sur les etiquettes: le debat se poursuit |
Autor | FERRER, V. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1993 - V: - N: 181, Pg: 126-127 |
Descriptors | Reglament Legislacio comunitaria Unio Europea Composicio Vi Etiqueta |
Títol | Los alimentos funcionales, a debate |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2006 - V: - N: 378, Pg: 60-67 |
Descriptors | Aliments funcionals Reglament Legislacio Investigacio Ingredients Innovacio Probiotics Marqueting Antioxidant Omega 3 |
Títol | Mercado de ingredientes, aditivos y aromas mantiene una tendencia al alza, El |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 32-43 |
Descriptors | Additius Additius alimentaris Aroma Ingredients Legislacio Novetats Aliments funcionals |
Títol | Monografico ingredientes |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 42-98 |
Descriptors | Ingredients Aliments funcionals Biodisponibilitat Probiotics Nanotecnologia Bioadditiu Nutricio Legislacio |
Títol | Nuevos ingredientes saludables para la produccion de bebidas |
Autor | VAN DER SCHRAELEN, T. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 86-89 |
Descriptors | Begudes Salut Ingredients Tendencies de consum |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | The influence of various process parameters and juice extraction technologies on the composition of ingredients which determine the value of red wines in thermovinification |
Autor | HUHN, T. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 65-75 |
Descriptors | Extraccio del most Termovinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The ingredients for a successful international wine industry |
Autor | SICHEL, P. |
Dades Font | Proceedings of the Wine 2000 conference ISSN: 1-875130-06-3 - August 1989 - V: - N: , Pg: 63-68 |
Descriptors | Vi Industria Economia internacional Industria vitivinicola |
Localització | 663.2 WIN |