Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Ingredients

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Aperitive amd fortified wines: Vermouth
Autor LIPINSKI, R.A.   LIPINSKI, K.A.  
Dades Font Professional guide to alcoholic beverages ISSN: 0-442-25837-2 - 1989 - V: - N: , Pg: 209-212
Descriptors Vermut Ingredients Tipus
Localització 663.5 LIP

Títol Extractos vegetales como ingredientes alimentarios con propiedades funcionales y de prevencion de riesgo de una enfermedad
Autor SANTATOS, I.   QUINELA, J.C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 72-75
Descriptors Extracte vegetal Ingredients Alimentacio Propietats funcionals Malalties Prevencio

Títol Fortificados o funcionales? Claves para el exito
Autor CHERRY, G.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 415, Pg: 84-87
Descriptors Aliments funcionals Ingredients Nutricio

Títol Ingredients sur les etiquettes: le debat se poursuit
Autor FERRER, V.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1993 - V: - N: 181, Pg: 126-127
Descriptors Reglament Legislacio comunitaria Unio Europea Composicio Vi Etiqueta

Títol Los alimentos funcionales, a debate
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2006 - V: - N: 378, Pg: 60-67
Descriptors Aliments funcionals Reglament Legislacio Investigacio Ingredients Innovacio Probiotics Marqueting Antioxidant Omega 3

Títol Mercado de ingredientes, aditivos y aromas mantiene una tendencia al alza, El
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 32-43
Descriptors Additius Additius alimentaris Aroma Ingredients Legislacio Novetats Aliments funcionals

Títol Monografico ingredientes
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 42-98
Descriptors Ingredients Aliments funcionals Biodisponibilitat Probiotics Nanotecnologia Bioadditiu Nutricio Legislacio

Títol Nuevos ingredientes saludables para la produccion de bebidas
Autor VAN DER SCHRAELEN, T.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 86-89
Descriptors Begudes Salut Ingredients Tendencies de consum

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol The influence of various process parameters and juice extraction technologies on the composition of ingredients which determine the value of red wines in thermovinification
Autor HUHN, T.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 65-75
Descriptors Extraccio del most Termovinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The ingredients for a successful international wine industry
Autor SICHEL, P.  
Dades Font Proceedings of the Wine 2000 conference ISSN: 1-875130-06-3 - August 1989 - V: - N: , Pg: 63-68
Descriptors Vi Industria Economia internacional Industria vitivinicola
Localització 663.2 WIN