Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Porc

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Embutidos de Chato Murciano, Los
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia

Títol Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21
Descriptors Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo

Títol Identificacion de bacterias lacticas aisladas de embutidos de cerdo iberico mediante perfil de proteinas intracelulares
Autor SERRADILLA, M.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 62-64
Descriptors Bacteris lactis Embotit Porc Proteines intracel?lulars Industria carnica

Títol Jam?n curado. Esencia espa?ola
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26
Descriptors Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc

Títol Jamon Serrano de Castilla-La Mancha
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45
Descriptors Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa

Títol Jamon iberico
Autor LOBO, M.  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32
Descriptors Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis

Títol Julian Martin. Garantia de Calidad
Autor
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit
Localització C 24/104

Títol Morcilla de Burgos
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20
Descriptors Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos

Títol Nueva norma de calidad del iberico
Autor SANTOS CARRETERO, M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2008 - V: 18- N: 101, Pg: 46-49
Descriptors Espanya Porc Pernil iberic 2001 Normes de qualitat Control Cadena alimentaria

Títol Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39
Descriptors Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli