Registres trobats: 12
Títol | A biosensing method for detection of caffeine in coffee |
Autor | PIZZARIELLO, A. SVORC, J. STRED?ANSKY, M. MIERTUS, S. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 79 - June 1999 - V: - N: 8, Pg: 1136-1140 |
Descriptors | Cafe Cafeina Sensor Determinacio |
Títol | Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe |
Autor | ADAN VEIGA, J.C. DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62 |
Descriptors | Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color |
Títol | Aromas del tropico |
Autor | BERNAD, JESUS |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 168, Pg: 8-14 |
Descriptors | Cafe Aroma Varietats Torrefaccio |
Títol | Cafe de el Agaete |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 26-27 |
Descriptors | Cafe Agaete Denominacio d'origen |
Títol | Copas con vida. Gin-tonic, agua y cafe son los nuevos retos de Riedel, lider mundial en la produccion de vidrio para vino |
Autor | RIVAS, R. |
Dades Font | El Pais (vida & artes) - 15 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 55 |
Descriptors | Empreses Vidre Produccio Vi Copa Gin-tonic Cafe |
Localització | C 25/99 |
Títol | Desarrollo de un extracto de cafe a escala de laboratorio |
Autor | ORTEGA, G. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2005 - V: - N: 367, Pg: 84-93 |
Descriptors | Extracte de cafe Laboratori |
Títol | Engagements des establissements adherant a la Charte de Qualite des Cafes et Cafes-Brasseries |
Autor | IDCCB (Institut pour le developpement des Cafes, Cafes-Brasseries) |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Qualitat Establiment Cafeteries Cafe |
Localització | C 18/122 |
Títol | F.O. Licht's. International Coffee Report |
Autor | |
Dades Font | ISSN: 1434-2723 VOL 14 - 20 January 2000 - V: - N: 16, Pg: |
Descriptors | Cafe Estadistiques Mercat mundial |
Localització | C 14/71 |
Títol | Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80 |
Descriptors | Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio |
Títol | Formatos en capsulas y monodosis dinamizan el mercao del cafe, Los |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 60-63 |
Descriptors | Cafe Industria de begudes i d'aliments liquids Capsula Tecnologia alimentaria |
Títol | Influencia del numero de vastagos sobre la floracion de Coffea canephora (Pierre ex Froehner) variedad robusta |
Autor | ALDAZABAL ROMERO, M. ARIAS BASULTO, L. CELEIRO RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 122-126 |
Descriptors | Floracio Cafe Fructificacio |
Títol | Une nouvelle Charte de Qualite des Cafes et Cafes Brasserie |
Autor | |
Dades Font | Boissons de France ISSN: 0760-1999 - 2005 - V: Numero Hors-Serie- N: , Pg: 28pp |
Descriptors | Qualitat Cafe Cafeteries Carta de qualitat |