Registres trobats: 7
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi |
Localització | C 19/112 |
Títol | Interactions between Grape Maturity Indicesand the Quality and Composition of Chenin blanc and Colombar Wines from Different Localities |
Autor | ELLIS, L.P. VAN ROOYEN, P.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1985 - V: 6- N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Maduracio Raim Qualitat Composicio Chenin blanc |
Localització | C 19/111 |
Títol | L?effet du stade de maturite des cepages de raisins selectionnes sur la composition du jus et du vin |
Autor | VAN ROOYEN, P.C. ELLIS, L.P. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 640, Pg: 489-501 |
Descriptors | Maduresa Raim Vinya Most Composicio Vi |
Localització | C 21/4 |
Títol | Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851 |
Descriptors | Maduracio Sucre Qualitat Vi |
Localització | C 1/103 |
Títol | The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81 |
Descriptors | Vi Aroma Fermentacio |
Localització | C 9/18 |
Títol | The quantitative determination and some values of dimethyl sulphide in white table wines |
Autor | LOUBSER, G.J. du PLESSIS, C.S. |
Dades Font | VITIS ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 248-252 |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Sulfur de dimetil Determinacio |
Localització | C 8/79 |