Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
du PLESSIS, C.S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246
Descriptors Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi
Localització C 19/112

Títol Interactions between Grape Maturity Indicesand the Quality and Composition of Chenin blanc and Colombar Wines from Different Localities
Autor ELLIS, L.P.   VAN ROOYEN, P.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1985 - V: 6- N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Maduracio Raim Qualitat Composicio Chenin blanc
Localització C 19/111

Títol L?effet du stade de maturite des cepages de raisins selectionnes sur la composition du jus et du vin
Autor VAN ROOYEN, P.C.   ELLIS, L.P.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 640, Pg: 489-501
Descriptors Maduresa Raim Vinya Most Composicio Vi
Localització C 21/4

Títol Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851
Descriptors Maduracio Sucre Qualitat Vi
Localització C 1/103

Títol The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Aroma Fermentacio
Localització C 9/18

Títol The quantitative determination and some values of dimethyl sulphide in white table wines
Autor LOUBSER, G.J.   du PLESSIS, C.S.  
Dades Font VITIS ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 248-252
Descriptors Vi de taula Vi blanc Sulfur de dimetil Determinacio
Localització C 8/79