Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Maduresa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol ?Cuando iniciar la recoleccion de aceitunas en Jaen?
Autor CIVANTOS LOPEZ-VILLALTA, L.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 338-343
Descriptors Recoleccio Oliva Jaen Criteris Maduresa

Títol Analisi sensorial del raim i caracteritzacio de la maduresa. Aplicacio a la garnatxa
Autor ROUSSEAU, J.   POZZO DI BORGO, C.   DURET, L.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 5-10
Descriptors Analisi sensorial Raim Garnatxa Maduresa Caracteritzacio Garnacha

Títol Determinacion del estado de madurez de uvas tintas minoritarias en Castilla-La Mancha mediante analisis sensorial
Autor SANCHEZ, E.   PEREZ, P.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 248-250
Descriptors Raim negre Castella - la Manxa Maduresa del raim Maduresa Analisi sensorial
Localització 663.2 (063) Con

Títol Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube
Autor MARAIS, J.   WYK, C.J. van  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35
Descriptors Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube
Localització C 20/9

Títol Effect of different vineyard treatments on the Phenolic Contents in Tannat (Vitis vinifera L.) Grapes and their respective wines
Autor GONZALEZ-NEVES, G.   GIL, G.   FERRER, M.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - 2002 - V: 8- N: 5, Pg: 315-321
Descriptors Raim Tannat Vitis vinifera L. Vi Compostos fenolics Maduresa Antocianins Ethephon

Títol Enciclopedia de los alimentos: frutas
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2003 - V: 13- N: 69, Pg: 115-133
Descriptors Fruita Classificacio Maduresa Composicio Citrics Suc Cultiu Espanya

Títol Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica
Autor GUERRA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36
Descriptors Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica

Títol Estudio de la maduracion tecnologica de los cultivares Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Shiraz en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) en Tierra de Barros (Extremadura)
Autor GUERA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 26-31
Descriptors Raim Maduresa Clima Sucre Acidesa Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia 2003 2007

Títol Influencia del grado de maduracion sobre el color, la composicion fenolica y la astringencia del vino; diferencias entre hombros y puntas del racimo
Autor CANALS, R.   LLAUDY, M.   KONTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 440-442
Descriptors Maduresa Maduresa del raim Color Composicio fenolica Raim
Localització 663.2 (063) Con

Títol L?effet du stade de maturite des cepages de raisins selectionnes sur la composition du jus et du vin
Autor VAN ROOYEN, P.C.   ELLIS, L.P.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 640, Pg: 489-501
Descriptors Maduresa Raim Vinya Most Composicio Vi
Localització C 21/4

Títol La maduresa fenolica del raim com a criteri per a decidir l'estrategia de vinificacio
Autor ZAMORA MARIN, F. et al.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 29-36
Descriptors Maduresa fenolica Estrategies de vinificacio Raim Vinificacio
Localització 663.2 Eno

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Maduracion de la uva en funcion del numero de semillas de la baya. Vi?a y cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4507-4509
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduresa Maduresa del raim Graduacio Graduacio alcoholica Canvi climatic Investigacio vitivinicola

Títol Maturite du raisin: proposition d'une methode utilisant le volume des baies comme indicateur
Autor BRENON, E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 52-54
Descriptors Raim Maduresa Indicadors

Títol Melocotones de Calanda, variedades con personalidad propia
Autor ROMERO SALT, J.  
Dades Font Agricultura. Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Septiembre 2006 - V: LXXV- N: 888, Pg: 676-680
Descriptors Pressec Calanda Varietats Caracteristiques varietals Maduresa Tecniques de cultiu

Títol Proantocianidinas en uvas de la variedad Cabernet Sauvignon procedentes del Valle de Maipo (Chile). Influencia del nivel de maduracion y del vigor vegetativo de la planta
Autor PE?A, A.   DE MIGUEL, C.   ARGUETA, M?.S.   RODRIGUEZ, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 25-27
Descriptors Proantocianidina Raim Cabernet sauvignon Maduresa Vigor vegetatiu
Localització 663.2 JOR

Títol Quelques criteres explicatifs de la qualite du raisin
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 9-11
Descriptors Qualitat del raim Vinya Fotosintesi Estres hidric Maduresa

Títol Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245
Descriptors Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa
Localització C 21/44

Títol Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes
Autor SMITH, C.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522
Descriptors Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma
Localització 663.2 SYM