Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DE MIGUEL, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol A Simple and Effective Procedure for Selection of Wine Yeast Strains
Autor REGODON, J. A.   PEREZ, F.   VALDES, M. E.   DE MIGUEL, C.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 VOL 14 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 247-254
Descriptors Llevats Vi Analisi Microvinificacio
Localització C 11/9

Títol Efecto del aclareo de racimos en la composicion fisico-quimica, cromatica y sensorial de vinos de la variedad tempranillo
Autor MARIN, M?.J.   DE MIGUEL, C.   ARGUETA, M?.S.   RODRIGUEZ, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 22-24
Descriptors Aclarida de raim Composicio fisicoquimica Tempranillo Color Analisi sensorial Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Proantocianidinas en uvas de la variedad Cabernet Sauvignon procedentes del Valle de Maipo (Chile). Influencia del nivel de maduracion y del vigor vegetativo de la planta
Autor PE?A, A.   DE MIGUEL, C.   ARGUETA, M?.S.   RODRIGUEZ, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 25-27
Descriptors Proantocianidina Raim Cabernet sauvignon Maduresa Vigor vegetatiu
Localització 663.2 JOR