Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ROUSSEAU, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Analisi sensorial del raim i caracteritzacio de la maduresa. Aplicacio a la garnatxa
Autor ROUSSEAU, J.   POZZO DI BORGO, C.   DURET, L.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 5-10
Descriptors Analisi sensorial Raim Garnatxa Maduresa Caracteritzacio Garnacha

Títol Effets de differents facteurs sur les profils sensoriels des baies de raisin du cepage Chardonnay
Autor ROUSSEAU, J.   DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Raim Analisi sensorial Caracteristiques Chardonnay Baia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La taille minimale, une voie pour la maitrise des couts de production?
Autor ROUSSEAU, J.   CARBONNEAU, A.   OJEDA, H.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 39-42
Descriptors Vinya Cep Rendiment Costos de produccio Tamany Recerca vitivinicola Experimentacio Reg gota a gota

Títol Les cepages resistants aux maladies
Autor ROUSSEAU, J.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques- N: , Pg: 149
Descriptors Cep Resistencia Resistencia genetica Malalties de la vinya Varietats de la vinya Pesticides

Títol Suivi de la maturite des raisins par analyse sensorielle descriptive quantifiee des baies. Relation avec les profils sensoriels des vins et les attentes des consommateurs
Autor ROUSSEAU, J.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 46-55
Descriptors Raim Maduracio del ra?m Analisi sensorial descriptiva
Localització 634.8:663.2 CON