Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RUIZ, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 74


Títol Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391
Descriptors Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color

Títol Brettanomyces ante fuerzas magneticas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3320, Pg: 1718-1719
Descriptors Brettanomyces Camps magnetics Fermentacio

Títol Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903
Descriptors Brettanomyces Lies Maduracio del raim

Títol Caida de milivoltios antes del proceso DML y su significado. Variacion en el indicador
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3287, Pg: 2950-2954
Descriptors Proces DML Vi Vi negre Intensitat de color Acidesa volatil Mil?livolts Tempranillo Vinificacio 2008

Títol Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295
Descriptors Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre

Títol Cata y viticultura
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 7-19
Descriptors Tast Viticultura Vi Varietats
Localització 663.251 Cur

Títol Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023
Descriptors Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica

Títol Concepto de Rioja Alavesa, El. Actualizacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2008 - V: LXIII- N: 3228, Pg: 1766-1769
Descriptors Mapa de sol Rioja Haro Zones viticoles Zones vitivinicoles Denominacions d'origen Sol viticola 1978 Tempranillo Vinificacio Llevats Schizosaccharomyces Envelliment del vi Brettanomyces Rioja DO Rioja Alavesa

Títol Condiciones viticolas. Composicion de la uva en funcion del tama?o de la baya
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3156, Pg: 326-327
Descriptors Composicio del raim Baia

Títol Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E.
Autor RUIZ, M.  
Dades Font - juliol 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha
Localització (043) RUIZ FERNANDEZ

Títol Crianza y envejecimiento a pH alto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49
Descriptors Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast
Localització 663.258.42 Cur

Títol Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388
Descriptors Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats

Títol El Roble y el vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 24-28
Descriptors Vi Roure Botes de roure Envelliment Gust Color Residus Antocians Crian?a

Títol En torno al envejecimiento y a los niveles de anhidrido sulfuroso total en vinos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1719, Pg: 2723-2725
Descriptors Vi Envelliment Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 1/43

Títol Encubado accidental de hojas. Incidencia de organos verdes en vinificacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2012 - V: - N: 3382, Pg: 1366-1367
Descriptors Organs verds Vinificacio Brettanomyces Fulles Saccharomyces

Títol Encubado de organos verdes y desarrollo de Brettanomyces
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrer 2011 - V: - N: 3340, Pg: 198-199
Descriptors Brettanomyces Crian?a

Títol Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121
Descriptors Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat

Títol Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391
Descriptors Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces

Títol Estrujado y fermentacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 33-38
Descriptors Trepig Vinificacio Vi Raim Fermentacio Premsatge
Localització 663.257 Gas

Títol Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino (2a. parte)
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 56-60
Descriptors Vi Estabilitzacio

Títol Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 66-74
Descriptors Vi Estabilitzacio

Títol Estudio de indicadores externos de maduracion fenolica de Tempranillo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3370, Pg: 262-267
Descriptors Indicadors Maduracio fenolica Tempranillo

Títol Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha
Localització C 4/105

Títol Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenolica
Autor RUIZ, M.   LOSADA, M.M.   PALACIOS, A.   MAZAIRA, J.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 87-104
Descriptors Varietats negres Vi negre Valdeorras Analisi de polifenols Polifenols Collita 1998 Collita 1999 Vinificacio
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas.
Autor MORENO, A.   RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33
Descriptors Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat

Títol Estudio y observaciones sobre los valores de IPT, grado, acidez y tama?o en el Tempranillo de Rioja en el periodo 2001-2004
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3030-3037
Descriptors Tempranillo Acidesa Grau Rioja 2001 2004

Títol Estudios en Tempranillo 2010 sobre lluvia de junio y calidad
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2011 - V: - N: 3350, Pg: 710-715
Descriptors Tempranillo 2010 Pluja Qualitat del raim Floracio Maduracio del raim

Títol Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880
Descriptors Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific

Títol Estudios sobre la perdida de color durante el proceso malolactico. Cosecha de Tempranillo de Rioja 2004
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4447-4448
Descriptors Color Perdua Proces malolactic Tempranillo 2004 Rioja

Títol Estudios sobre los vinos tintos de Garnacho de Rioja Baja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 36 - 1981 - V: - N: 1837-1838, Pg: 4237-4243
Descriptors Vi negre Rioja Garnatxa Cep Raim Ferro Color Gust Analisi sensorial Ull de llebre Tempranillo Garnacha
Localització C 4/95

Títol Estudios tendentes a reducir la caida de color en los vinos a traves del proceso DML, utilizacion de L. Plantarum
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4467-4471
Descriptors Color Vi DML L. Plantarum Desacidificacio malolactica

Títol Fermentacion malolactica y color del vino tinto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 129-141
Descriptors Fermentacio malolactica Enologia Vi Vinificacio Color
Localització 663.1:663.252 Cur

Títol Fertilizacion y el numero de semillas en Tempranillo, La. Aplicaciones de fertilizantes
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2009 - V: LXIV- N: 3282, Pg: 2566-2568
Descriptors Llavor Baia Qualitat del raim Fertilitzacio Adobatge 2008 2009 Tempranillo

Títol Gas inerte en conservacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 39-45
Descriptors Gas inert Vinificacio Enologia Vi Conservacio
Localització 663.257 Gas

Títol Gas inerte y botella
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 47-50
Descriptors Gas inert Ampolla Embotellament Vi
Localització 663.257 Gas

Títol Gas inerte y la practica del cosechero riojano
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 51-59
Descriptors Gas inert Enologia Rioja Vinificacio Vi
Localització 663.257 Gas

Títol Gases inertes en enologia
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 19-31
Descriptors Gas inert Enologia Vinificacio Vi Rioja
Localització 663.257 Gas

Títol Grado y aumento del tama?o de la baya. Avance en la consideraci?n del cambio climatico en la vi?a
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2013 - V: - N: 3408, Pg: 1546-1547
Descriptors Tamany Baia Canvi climatic Vinya

Títol Incidencias negativas en el aroma de los vinos en la actualidad
Autor RUIZ, M.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-42
Descriptors Aroma Vi Tast Incidencies negatives
Localització 663.253.5 Cur

Títol Investigaciones sobre cata de aromas en vinos. Relaciones entre olfacion, retroolfacion y destilaciones
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3234, Pg: 2310-2313
Descriptors Vi Aroma Destil?lacio Olfaccio

Títol Investigaciones sobre el desarrollo malolactica y posibles interferencias de actividad Brettanomyces
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3108, Pg: 646-648
Descriptors Brettanomyces Llevats Crian?a Desacificacio malolactica

Títol Los problemas de fermentaciones defectuosas en vinos blancos y rosados de Rioja. Dimensiones practicas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font IV Cursos Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 57-87
Descriptors Fermentacio defectuosa Vinificacio Vi blanc Vi rosat Rioja
Localització 663.252.4 Fer

Títol Maduracion de la uva en funcion del numero de semillas de la baya. Vi?a y cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4507-4509
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduresa Maduresa del raim Graduacio Graduacio alcoholica Canvi climatic Investigacio vitivinicola

Títol Maduracion microbiana de la uva Tempranillo en la cosecha 2006
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3189, Pg: 3062-3063
Descriptors Tempranillo Maduracio Maduracio microbiana

Títol Maduracion y vinificacion de bayas de Tempranillo. Vi?a y cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3209, Pg: 326-327
Descriptors Maduracio del raim Maduracio Tempranillo Graduacio alcoholica Llavor del raim Baia Determinacio Qualitat

Títol Maduraciones del Tempranillo de Rioja en el siglo XXI. Formacion de taninos en el hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3213, Pg: 582-585
Descriptors Raim Maduracio Maduracio del raim Rioja Tempranillo Graduacio alcoholica Evolucio qualitativa 2000-2007

Títol Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583
Descriptors Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008

Títol Niveles de etanal y perdida de IC en el proceso malolactico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3346, Pg: 486-488
Descriptors Etanal Intensitat colorant Proces malolactic Vi negre

Títol Nuevas experiencias sobre magnetismos en vitivinicultura
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2191-2193
Descriptors Vitivinicultura Magnetisme Proces malolactic Oenococcus

Títol Numero de semillas por baya en cepas de distinta configuracion. Significado en el envero
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3245, Pg: 3254-3255
Descriptors Llavor Baia Tamany Polifenols Tempranillo Cep Raim

Títol Numero de semillas y tiempo necesario para su maduracion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juny 2010 - V: - N: 3315, Pg: 1302-1304
Descriptors Maduracio Llavor del raim

Títol Observaciones en torno a las lias esponjosas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048
Descriptors Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces

Títol Observaciones y tendencias en la calidad de vinos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2003 - V: LVIII- N: 2978, Pg: 3078-3079
Descriptors Qualitat del vi Regions Vi

Títol Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063
Descriptors Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat

Títol Perdida de color en lias por exceso de polimerizacion al descube
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitvinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3137, Pg: 3190-3191
Descriptors Color Polimeritzacio

Títol Pluviometria y maduracion fenolica del Tempranillo de Rioja. La importancia de la lluvia
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2010 - V: LXV- N: 3300, Pg: 390-393
Descriptors Pluviometria Maduracio fenolica Reg Rioja DO Tempranillo

Títol Prediccion de calidad de cosecha en Tempranillo en Rioja. Datos de maduracion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3263, Pg: 982-984
Descriptors Prediccio Qualitat de produccio Collita Tempranillo Rioja Indicadors Maduracio

Títol Pulpas clorofilicas y la maduracion de la uva. Grado probable
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3290, Pg: 3142-3145
Descriptors Maduracio Raim Maduracio del raim Vi negre Polpa Baia Tempranillo Rioja 2009 Clorofil?la Most

Títol Puntos tecnicos para vinos de calidad en momento critico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2012 - V: - N: 3374, Pg: 518-519
Descriptors Vi de qualitat Oxidacio Most Rioja

Títol Seleccion espontanea de la infeccion por levaduras en mosto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2014 - V: - N: 3432, Pg: 1494-1497
Descriptors Enologia Llevats Infeccio Seleccio espontania Most Fermentacio del most

Títol Sobre el cambio climatico y el grado de los vinos modernos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 70-71
Descriptors Cultiu de la vinya Canvi climatic Vins moderns Maduracio Grau alcoholic

Títol Sobre el contenido en hierro en los vinos tintos actuales de Tempranillo de crianza
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2002 - V: LVII- N: 2925, Pg: 2966-2968
Descriptors Tempranillo Contingut de ferro Vi negre Ull de llebre Ferro

Títol Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques

Títol Sobre la busqueda de normas practicas para eludir el enologo problemas de histamina en vinos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x - julio 2004 - V: - N: 3021, Pg: 2182-2187
Descriptors Histamina Vi

Títol Sobre la cata de vinos embotellados sometidos a efectos de magnetismo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2013 - V: - N: 3391, Pg: 70
Descriptors Cata Vi embotellat Magnetisme

Títol Sobre las semillas en el periodo de floracion hasta el envero
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3366, Pg: 6-8
Descriptors Baia Llavor Pes Produccio Productivitat de la vinya

Títol Sobre los despuntados de la vid y la acumulacion de ceras en el hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3101, Pg: 86-88
Descriptors Brettanomyces Histamina Vi negre Vinya Despuntat Cera

Títol Sobre los precursores de sabores herbaceos en vinos tintos. Estudio sobre restos clorofilicos en pulpas y semillas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3103, Pg: 246-250
Descriptors Restes clorofil?liques Vi negre Gust Polpa

Títol Supervivencia de Brettanomyces en la fermentacion tumultuosa
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2010 - V: - N: 3326, Pg: 2102-2106
Descriptors Brettanomyces Fermentacio Llevats Saccharomyces

Títol Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199
Descriptors Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques

Títol Un mecanismo natural de defensa de los vinos ante Brettanomyces. La presente hipotesis se plantea a partir del estudio de estas celulas aisladas del vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3127, Pg: 2262-2264
Descriptors Brettanomyces Vi Defensa

Títol Una hipotesis sobre el aumento de grado en los vinos modernos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2103-2105
Descriptors Elaboracio de vi Vins moderns Graduacio alcoholica Fertilitzant

Títol Valores de maduracion de la baya y el concepto climatico. Variaciones de peso y grado
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4362-4363
Descriptors Vinya Maduracio de la vinya Maduracio del raim Canvi climatic Meteorologia

Títol Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647
Descriptors Canvi climatic pH Raim Maduracio