Registres trobats: 74
Títol | Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391 |
Descriptors | Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color |
Títol | Brettanomyces ante fuerzas magneticas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3320, Pg: 1718-1719 |
Descriptors | Brettanomyces Camps magnetics Fermentacio |
Títol | Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903 |
Descriptors | Brettanomyces Lies Maduracio del raim |
Títol | Caida de milivoltios antes del proceso DML y su significado. Variacion en el indicador |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3287, Pg: 2950-2954 |
Descriptors | Proces DML Vi Vi negre Intensitat de color Acidesa volatil Mil?livolts Tempranillo Vinificacio 2008 |
Títol | Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295 |
Descriptors | Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre |
Títol | Cata y viticultura |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 7-19 |
Descriptors | Tast Viticultura Vi Varietats |
Localització | 663.251 Cur |
Títol | Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023 |
Descriptors | Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica |
Títol | Concepto de Rioja Alavesa, El. Actualizacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2008 - V: LXIII- N: 3228, Pg: 1766-1769 |
Descriptors | Mapa de sol Rioja Haro Zones viticoles Zones vitivinicoles Denominacions d'origen Sol viticola 1978 Tempranillo Vinificacio Llevats Schizosaccharomyces Envelliment del vi Brettanomyces Rioja DO Rioja Alavesa |
Títol | Condiciones viticolas. Composicion de la uva en funcion del tama?o de la baya |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3156, Pg: 326-327 |
Descriptors | Composicio del raim Baia |
Títol | Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E. |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | - juliol 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha |
Localització | (043) RUIZ FERNANDEZ |
Títol | Crianza y envejecimiento a pH alto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49 |
Descriptors | Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388 |
Descriptors | Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats |
Títol | El Roble y el vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi Roure Botes de roure Envelliment Gust Color Residus Antocians Crian?a |
Títol | En torno al envejecimiento y a los niveles de anhidrido sulfuroso total en vinos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1719, Pg: 2723-2725 |
Descriptors | Vi Envelliment Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 1/43 |
Títol | Encubado accidental de hojas. Incidencia de organos verdes en vinificacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2012 - V: - N: 3382, Pg: 1366-1367 |
Descriptors | Organs verds Vinificacio Brettanomyces Fulles Saccharomyces |
Títol | Encubado de organos verdes y desarrollo de Brettanomyces |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrer 2011 - V: - N: 3340, Pg: 198-199 |
Descriptors | Brettanomyces Crian?a |
Títol | Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121 |
Descriptors | Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat |
Títol | Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces |
Títol | Estrujado y fermentacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 33-38 |
Descriptors | Trepig Vinificacio Vi Raim Fermentacio Premsatge |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino (2a. parte) |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 56-60 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio |
Títol | Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 66-74 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio |
Títol | Estudio de indicadores externos de maduracion fenolica de Tempranillo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3370, Pg: 262-267 |
Descriptors | Indicadors Maduracio fenolica Tempranillo |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenolica |
Autor | RUIZ, M. LOSADA, M.M. PALACIOS, A. MAZAIRA, J. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 87-104 |
Descriptors | Varietats negres Vi negre Valdeorras Analisi de polifenols Polifenols Collita 1998 Collita 1999 Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas. |
Autor | MORENO, A. RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33 |
Descriptors | Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat |
Títol | Estudio y observaciones sobre los valores de IPT, grado, acidez y tama?o en el Tempranillo de Rioja en el periodo 2001-2004 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3030-3037 |
Descriptors | Tempranillo Acidesa Grau Rioja 2001 2004 |
Títol | Estudios en Tempranillo 2010 sobre lluvia de junio y calidad |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2011 - V: - N: 3350, Pg: 710-715 |
Descriptors | Tempranillo 2010 Pluja Qualitat del raim Floracio Maduracio del raim |
Títol | Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880 |
Descriptors | Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific |
Títol | Estudios sobre la perdida de color durante el proceso malolactico. Cosecha de Tempranillo de Rioja 2004 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4447-4448 |
Descriptors | Color Perdua Proces malolactic Tempranillo 2004 Rioja |
Títol | Estudios sobre los vinos tintos de Garnacho de Rioja Baja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 36 - 1981 - V: - N: 1837-1838, Pg: 4237-4243 |
Descriptors | Vi negre Rioja Garnatxa Cep Raim Ferro Color Gust Analisi sensorial Ull de llebre Tempranillo Garnacha |
Localització | C 4/95 |
Títol | Estudios tendentes a reducir la caida de color en los vinos a traves del proceso DML, utilizacion de L. Plantarum |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4467-4471 |
Descriptors | Color Vi DML L. Plantarum Desacidificacio malolactica |
Títol | Fermentacion malolactica y color del vino tinto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 129-141 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Enologia Vi Vinificacio Color |
Localització | 663.1:663.252 Cur |
Títol | Fertilizacion y el numero de semillas en Tempranillo, La. Aplicaciones de fertilizantes |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2009 - V: LXIV- N: 3282, Pg: 2566-2568 |
Descriptors | Llavor Baia Qualitat del raim Fertilitzacio Adobatge 2008 2009 Tempranillo |
Títol | Gas inerte en conservacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 39-45 |
Descriptors | Gas inert Vinificacio Enologia Vi Conservacio |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Gas inerte y botella |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 47-50 |
Descriptors | Gas inert Ampolla Embotellament Vi |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Gas inerte y la practica del cosechero riojano |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 51-59 |
Descriptors | Gas inert Enologia Rioja Vinificacio Vi |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Gases inertes en enologia |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 19-31 |
Descriptors | Gas inert Enologia Vinificacio Vi Rioja |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Grado y aumento del tama?o de la baya. Avance en la consideraci?n del cambio climatico en la vi?a |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2013 - V: - N: 3408, Pg: 1546-1547 |
Descriptors | Tamany Baia Canvi climatic Vinya |
Títol | Incidencias negativas en el aroma de los vinos en la actualidad |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-42 |
Descriptors | Aroma Vi Tast Incidencies negatives |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Investigaciones sobre cata de aromas en vinos. Relaciones entre olfacion, retroolfacion y destilaciones |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3234, Pg: 2310-2313 |
Descriptors | Vi Aroma Destil?lacio Olfaccio |
Títol | Investigaciones sobre el desarrollo malolactica y posibles interferencias de actividad Brettanomyces |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3108, Pg: 646-648 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Crian?a Desacificacio malolactica |
Títol | Los problemas de fermentaciones defectuosas en vinos blancos y rosados de Rioja. Dimensiones practicas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | IV Cursos Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 57-87 |
Descriptors | Fermentacio defectuosa Vinificacio Vi blanc Vi rosat Rioja |
Localització | 663.252.4 Fer |
Títol | Maduracion de la uva en funcion del numero de semillas de la baya. Vi?a y cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4507-4509 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Maduresa Maduresa del raim Graduacio Graduacio alcoholica Canvi climatic Investigacio vitivinicola |
Títol | Maduracion microbiana de la uva Tempranillo en la cosecha 2006 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3189, Pg: 3062-3063 |
Descriptors | Tempranillo Maduracio Maduracio microbiana |
Títol | Maduracion y vinificacion de bayas de Tempranillo. Vi?a y cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3209, Pg: 326-327 |
Descriptors | Maduracio del raim Maduracio Tempranillo Graduacio alcoholica Llavor del raim Baia Determinacio Qualitat |
Títol | Maduraciones del Tempranillo de Rioja en el siglo XXI. Formacion de taninos en el hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3213, Pg: 582-585 |
Descriptors | Raim Maduracio Maduracio del raim Rioja Tempranillo Graduacio alcoholica Evolucio qualitativa 2000-2007 |
Títol | Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583 |
Descriptors | Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008 |
Títol | Niveles de etanal y perdida de IC en el proceso malolactico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3346, Pg: 486-488 |
Descriptors | Etanal Intensitat colorant Proces malolactic Vi negre |
Títol | Nuevas experiencias sobre magnetismos en vitivinicultura |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2191-2193 |
Descriptors | Vitivinicultura Magnetisme Proces malolactic Oenococcus |
Títol | Numero de semillas por baya en cepas de distinta configuracion. Significado en el envero |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3245, Pg: 3254-3255 |
Descriptors | Llavor Baia Tamany Polifenols Tempranillo Cep Raim |
Títol | Numero de semillas y tiempo necesario para su maduracion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juny 2010 - V: - N: 3315, Pg: 1302-1304 |
Descriptors | Maduracio Llavor del raim |
Títol | Observaciones en torno a las lias esponjosas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048 |
Descriptors | Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces |
Títol | Observaciones y tendencias en la calidad de vinos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2003 - V: LVIII- N: 2978, Pg: 3078-3079 |
Descriptors | Qualitat del vi Regions Vi |
Títol | Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063 |
Descriptors | Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat |
Títol | Perdida de color en lias por exceso de polimerizacion al descube |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitvinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3137, Pg: 3190-3191 |
Descriptors | Color Polimeritzacio |
Títol | Pluviometria y maduracion fenolica del Tempranillo de Rioja. La importancia de la lluvia |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2010 - V: LXV- N: 3300, Pg: 390-393 |
Descriptors | Pluviometria Maduracio fenolica Reg Rioja DO Tempranillo |
Títol | Prediccion de calidad de cosecha en Tempranillo en Rioja. Datos de maduracion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3263, Pg: 982-984 |
Descriptors | Prediccio Qualitat de produccio Collita Tempranillo Rioja Indicadors Maduracio |
Títol | Pulpas clorofilicas y la maduracion de la uva. Grado probable |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3290, Pg: 3142-3145 |
Descriptors | Maduracio Raim Maduracio del raim Vi negre Polpa Baia Tempranillo Rioja 2009 Clorofil?la Most |
Títol | Puntos tecnicos para vinos de calidad en momento critico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2012 - V: - N: 3374, Pg: 518-519 |
Descriptors | Vi de qualitat Oxidacio Most Rioja |
Títol | Seleccion espontanea de la infeccion por levaduras en mosto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2014 - V: - N: 3432, Pg: 1494-1497 |
Descriptors | Enologia Llevats Infeccio Seleccio espontania Most Fermentacio del most |
Títol | Sobre el cambio climatico y el grado de los vinos modernos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 70-71 |
Descriptors | Cultiu de la vinya Canvi climatic Vins moderns Maduracio Grau alcoholic |
Títol | Sobre el contenido en hierro en los vinos tintos actuales de Tempranillo de crianza |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2002 - V: LVII- N: 2925, Pg: 2966-2968 |
Descriptors | Tempranillo Contingut de ferro Vi negre Ull de llebre Ferro |
Títol | Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques |
Títol | Sobre la busqueda de normas practicas para eludir el enologo problemas de histamina en vinos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x - julio 2004 - V: - N: 3021, Pg: 2182-2187 |
Descriptors | Histamina Vi |
Títol | Sobre la cata de vinos embotellados sometidos a efectos de magnetismo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2013 - V: - N: 3391, Pg: 70 |
Descriptors | Cata Vi embotellat Magnetisme |
Títol | Sobre las semillas en el periodo de floracion hasta el envero |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3366, Pg: 6-8 |
Descriptors | Baia Llavor Pes Produccio Productivitat de la vinya |
Títol | Sobre los despuntados de la vid y la acumulacion de ceras en el hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3101, Pg: 86-88 |
Descriptors | Brettanomyces Histamina Vi negre Vinya Despuntat Cera |
Títol | Sobre los precursores de sabores herbaceos en vinos tintos. Estudio sobre restos clorofilicos en pulpas y semillas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3103, Pg: 246-250 |
Descriptors | Restes clorofil?liques Vi negre Gust Polpa |
Títol | Supervivencia de Brettanomyces en la fermentacion tumultuosa |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2010 - V: - N: 3326, Pg: 2102-2106 |
Descriptors | Brettanomyces Fermentacio Llevats Saccharomyces |
Títol | Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199 |
Descriptors | Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques |
Títol | Un mecanismo natural de defensa de los vinos ante Brettanomyces. La presente hipotesis se plantea a partir del estudio de estas celulas aisladas del vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3127, Pg: 2262-2264 |
Descriptors | Brettanomyces Vi Defensa |
Títol | Una hipotesis sobre el aumento de grado en los vinos modernos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2103-2105 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vins moderns Graduacio alcoholica Fertilitzant |
Títol | Valores de maduracion de la baya y el concepto climatico. Variaciones de peso y grado |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4362-4363 |
Descriptors | Vinya Maduracio de la vinya Maduracio del raim Canvi climatic Meteorologia |
Títol | Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647 |
Descriptors | Canvi climatic pH Raim Maduracio |