Registres trobats: 4
Títol | La microoxigenacion al servicio de la enologia |
Autor | INIESTA ORTIZ , J. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 35-40 |
Descriptors | Intensitat colorant Microoxigenacio Vinificacio |
Títol | Niveles de etanal y perdida de IC en el proceso malolactico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3346, Pg: 486-488 |
Descriptors | Etanal Intensitat colorant Proces malolactic Vi negre |
Títol | Procesos de obtencion de materia colorante mediante el azufrado del mosto |
Autor | GOMEZ I?IGUEZ, VIRTUDES |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre- Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 45-48 |
Descriptors | Bobal Maceracio Intensitat colorant Most negre Colorants |
Títol | Sobre los indices de color en vinos tintos de Rioja de cosechas 2000 y 2001 a traves del proceso DML |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2907, Pg: 1286-1287 |
Descriptors | Index de color Vi negre Rioja Color Collita 2000 Collita 2001 Proces DML Acid malic Index de polifenols totals Intensitat colorant |