Registres trobats: 9
Títol | Concepto de variedad vegetal en viticultura (I), El. Estudio de una nomenclatura |
Autor | BLAZQUEZ, J.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4257-4265 |
Descriptors | Viticultura Varietats de vinya Varietats Vinya Varietats vegetals Sistema de tria Llavor del raim Llavor Politica agraria CEE Legislacio vitivinicola |
Títol | Concepto de variedad vegetal en viticultura (II), El. Estudio de una nomenclatura |
Autor | BLAZQUEZ, J.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4266-4275 |
Descriptors | Viticultura Varietats de vinya Varietats Vinya Varietats vegetals Sistema de tria Llavor del raim Llavor Politica agraria CEE Legislacio vitivinicola Clons Clonacio |
Títol | Concepto de variedad vegetal en viticultura (y III), El. Estudio de una nomenclatura |
Autor | BLAZQUEZ, J.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4276-4279 |
Descriptors | Viticultura Varietats de vinya Varietats Vinya Varietats vegetals Sistema de tria Llavor del raim Llavor Politica agraria CEE Legislacio vitivinicola Conservacio Taxonomia Hibridacio |
Títol | Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raising: consequences sur leurs teneurs en lipides |
Autor | LAVAUD, J.J. BOUARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1985 - V: 19- N: 2, Pg: 63-71 |
Descriptors | Incisio anular Qualitat del raim Lipids Llavor del raim |
Localització | C 18/41 |
Títol | Maduracion y vinificacion de bayas de Tempranillo. Vi?a y cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3209, Pg: 326-327 |
Descriptors | Maduracio del raim Maduracio Tempranillo Graduacio alcoholica Llavor del raim Baia Determinacio Qualitat |
Títol | Monografico panificacion |
Autor | AITS |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60 |
Descriptors | Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa |
Títol | Numero de semillas y tiempo necesario para su maduracion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juny 2010 - V: - N: 3315, Pg: 1302-1304 |
Descriptors | Maduracio Llavor del raim |
Títol | Penedes, cuna de la vitivinicultura |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 d'Agost 2012 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Llavor del raim Vitivinicultura Arqueologia del vi |
Localització | C25/161 |
Títol | Potencialidad del extracto de semilla de uva como antimicrobiano natural frente a Campylobacter |
Autor | MINGO, E. SILVAN, J.M. HIDALGO, M. PASCUAL-TERESA, S. CARRASCOSA, A.V. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 52-58 |
Descriptors | Extracte vegetal Llavor del raim Antimicrobians Campylobacter coli Campylobacter jejuni Activitat antimicrobiana |