Registres trobats: 4
Títol | Determinacion de la durabilidad de una galleta tipo bizcocho por tecnologia de coextrusion |
Autor | BERNAL CASTILLO, ZAIMARELIS CASTILLO, ADA BENCOMO, EDUARDO ZAMORA, ESPERANZA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 83-86 |
Descriptors | Galeta Tecnologia Coextrusio Durabilitat Adsorcio |
Títol | Memoria de practiques a la empresa. Big Drum Iberica S.A. |
Autor | FONT VIDAL, J. |
Dades Font | - Maig-Juny 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Big Drum Iberica S.A. Galeta Fabricacio |
Localització | C 21/80 |
Títol | Monografico panificacion |
Autor | AITS |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60 |
Descriptors | Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa |
Títol | Propiedades termodinamicas y termofisicas de algunas sustancias agroalimentarias para su aplicacion en los procesos de optimizacion energetica. (I) Galletas y bizcochos |
Autor | LOMAS ESTEBAN, M.C. LOPEZ GONZALEZ, L.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 59-65 |
Descriptors | Propietats termodinamiques Propietats termofisiques Substancies agroalimentaries Proces d'optimitzacio energetica Galeta |