Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Adsorcio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Adsorcion de los antocianos por las paredes de las levaduras
Autor MORATA, A.   GOMEZ CORDOBES, M.C.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   GONZALEZ, M.C.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 155-157
Descriptors Adsorcio Antocians Llevats
Localització 663.2 JOR

Títol Adsorcion-desorcion de dos fungicidas por vi?edos de La Rioja. Sustrato postcultivo de hongos
Autor MARIN, J.M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3262, Pg: 918-924
Descriptors Adsorcio Desorcio Fongs Fungicides Rioja Vinya Sol viticola

Títol Adsorption of Bovine Serum Albumin onto TiO2 Particles
Autor GIACOMELLI, C.E.   AVENA, M.J.   PAULI, C. de  
Dades Font Journal of Colloid and Interface Science ISSN: 0021-9797 VOL 188 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 387-395
Descriptors TiO2 Albumina de serum bovi Adsorcio Proteines
Localització C 10/102

Títol Decoloracion de vinagres mediante adsorcion con carbones activados
Autor LOPEZ, F.   MORALES, L.   MEDINA, F.   GUELL, C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 69-73
Descriptors Decoloracio Vinagre Adsorcio Carbo activat
Localització 663.2 JOR

Títol Determinacion de la durabilidad de una galleta tipo bizcocho por tecnologia de coextrusion
Autor BERNAL CASTILLO, ZAIMARELIS   CASTILLO, ADA   BENCOMO, EDUARDO   ZAMORA, ESPERANZA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 83-86
Descriptors Galeta Tecnologia Coextrusio Durabilitat Adsorcio

Títol Effect of ioin-exchange adsorption on the protein profiles of white wines
Autor SARMENTO, M.R.   OLIVEIRA, J.C.   SLATNER,M.   BOULTON, R.B.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - June 2001 - V: 7- N: 3, Pg: 217-224
Descriptors Bentonita Vi Estabilitat Prote?nes Adsorcio

Títol Quel est le role du liege sur la diminution de la teneur en SO2 dans les vins conserves en bouteille?
Autor LEQUIN, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 47-49
Descriptors Dioxid de sofre Suro Vi Ampolles de vi Adsorcio Desorcio