Registres trobats: 11
Títol | Adsorcion de los antocianos por las paredes de las levaduras |
Autor | MORATA, A. GOMEZ CORDOBES, M.C. CALDERON, F. COLOMO, B. GONZALEZ, M.C. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 155-157 |
Descriptors | Adsorcio Antocians Llevats |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Alteracions del vi per micotoxines i seguretat alimentaria |
Autor | SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 22-25 |
Descriptors | Vi Llevats filamentosos Micotoxina Parasits Seguretat alimentaria |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 62-66 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Vi Color Merlot Varietats Antocians Derivats antocianics |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Color Vi Merlot |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Vi Merlot Color |
Títol | Estudio de carbamato de etilo en vinos tintos espa?oles |
Autor | UTHURRY, C.A. VARELA, F. COLOMO, B. SUAREZ LEPE, J.A. LOMBARDERO, J. GARCIA DEL HIERRO, J.R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 31-36 |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi negre Analisi quimica |
Títol | Incidencia de la cepa de levadura y tecnica de desfangado sobre la fraccion aromatica de vinos blancos |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. COLOMO, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 205-218 |
Descriptors | Vinya Llevats Desfangatge Vi blanc Fraccio aromatica |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Incidencia del desfangado en la composicion nutricional del mosto y la cinetica fermentativa de la vinificacion en blanco |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. CALLEJO, M.J. GONZALEZ, A. COLOMO, B. TIENDA, P. NAVARRO, J.A. NAVARRO, P.A. HITOS, P. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 175-188 |
Descriptors | Desfangament Composicio nutricional Most Cinetica fermentativa Vinificacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Nuevos criterios de seleccion de levaduras para la vinificacion en tinto |
Autor | SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actulitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 9-12 |
Descriptors | Seleccio Llevats Vinificacio Vi negre |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Posibilidades de incrementar las formas estables de color durante el envejecimiento en madera. Sintesis de Vitisinas |
Autor | MORATA, A. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. COLOMO, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 28-32 |
Descriptors | Color Envelliment de la fusta Sintesi de Vitisines Fusta Acid piruvic Acetaldehid |
Títol | Seleccion de levaduras resistentes a estres fermentativo |
Autor | MORATA, A. CALDERON, F. COLOMO, B. GONZALEZ, M.C. UTHURRY, C. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 184-186 |
Descriptors | Llevats Resistencia Estres fermentatiu |
Localització | 663.2 JOR |