Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Decoloracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aceites y grasas. Tratamientos industriales
Autor GALAN GARCIA, D.   OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacio Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 67-73
Descriptors Oli Greix Tractament industrial Greix d'origen vegetal Greix d'origen animal Neutralitzacio quimica Hidrogenacio Decoloracio Desodoritzacio

Títol Decoloracion de vinagres mediante adsorcion con carbones activados
Autor LOPEZ, F.   MORALES, L.   MEDINA, F.   GUELL, C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 69-73
Descriptors Decoloracio Vinagre Adsorcio Carbo activat
Localització 663.2 JOR

Títol Determination de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins par chromatographie en couche mince
Autor VLADIMIROVA, L.G.   KOLOBRODOVA, E.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 712, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Analisi CCF 5 NFA Cromatografia en capa fina Decoloracio Acid 5-nitrofurilacrilic
Localització FV 712

Títol Memoria de l'estada en practiques a l'empresa Champagne Alexandre Bonet. Campanya 90-91. Memoria de vinificacio: estudi de la decoloracio de mostos amb carbo.
Autor VIVES DOMINGO, E.  
Dades Font - setembre 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Carbo Descoloracio Most Champagne Comercialitzacio Fran?a Vinificacio Envelliment Fermentacio
Localització (043) VIVES DOMINGO

Títol Nuevas tendencias en la extraccion y el refinado de aceites vegetales comestibles
Autor GARCIA, A.   RIERA, F.   ALVAREZ, R.   COCA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 84-92
Descriptors Oli vegetal Extraccio Refinament Dioxid de carboni supercritic Dissolvent alternatiu Tecnologia de membrana Membrana Decoloracio

Títol Processos continus d'estabilitzacio y decoloracio en la industria enologica
Autor LOPEZ, F.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 51-54
Descriptors Estabilitzacio Decoloracio Industria Enologia
Localització 663.2 ENO