Registres trobats: 7
Títol | Colorimetric Determination of Sterols in Vegetable Oils with Chloramine T and Sulfuric Acid Reagent |
Autor | AHUJA, K. L. BAJAJ, K. L. |
Dades Font | Journal of the American Oil Chemistry Society ISSN: 0003-021X VOL 57 - agost 1980 - V: - N: 8, Pg: 250-251 |
Descriptors | Determinacio colorimetrica Cloramina T Oli vegetal Esterol |
Localització | C 11/8 |
Títol | Empleo de procesos de extrusion en la extraccion de aceites vegetales |
Autor | SINEIRO, J. FRANCO, D. NUNYEZ, M. J. DOMINGUEZ, H. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 55-62 |
Descriptors | Extrusio Extraccio d'oli Oli vegetal Elaboracio d'oli Premsatge Assecatge Neteja Condicionament termic Condicionament mecanic |
Títol | Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales (y II) Influencia de las condiciones de operacion |
Autor | CLEMENTE, G. BENEDITO, J. CARCEL, J.A. SANJUAN, N. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 147-152 |
Descriptors | Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Oli vegetal |
Títol | Nuevas tendencias en la extraccion y el refinado de aceites vegetales comestibles |
Autor | GARCIA, A. RIERA, F. ALVAREZ, R. COCA, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 84-92 |
Descriptors | Oli vegetal Extraccio Refinament Dioxid de carboni supercritic Dissolvent alternatiu Tecnologia de membrana Membrana Decoloracio |
Títol | Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca |
Autor | ARQUE CLEMENS, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel |
Títol | Validacion interna de un procedimiento analitico para la determinacion de aceite mineral en aceites comestibles de origen vegetal |
Autor | BURDASPAL, P.A. NOGUEIRAS, M.J. LEGARDA, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2011 - V: - N: 420, Pg: 107-114 |
Descriptors | Oli mineral Oli vegetal Metode d'analisi Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Títol | Vineyard protection with vegetable oil and quality of resulting wines |
Autor | BARTRA, E. BALDI, R.J. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 45-48 |
Descriptors | Proteccio de la vinya Oli vegetal Qualitat del vi Vinya Vi |
Localització | 504.05 GES |