Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BURDASPAL, P.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Determinacion de hidrocarburos aromaticos policiclicos en aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida
Autor BURDASPAL, P.A.   LEGARDA, T.M?   SANCHEZ, J.J.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 117-126
Descriptors Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de llavor de raim Cromatografia Filtracio en gel Cromatografia liquida Oli de pinyolada

Títol Ocratoxina A en distintos tipos de chocolate y preparados de cacao en polvo comercializados en Espa?a y otros paises extranjeros
Autor BURDASPAL, P.A.   LEGARDA, T.M.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 143-153
Descriptors Ocratoxina A Xocolata Cacao en pols Espanya Comercialitzacio

Títol Validacion interna de un procedimiento analitico para la determinacion de aceite mineral en aceites comestibles de origen vegetal
Autor BURDASPAL, P.A.   NOGUEIRAS, M.J.   LEGARDA, M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2011 - V: - N: 420, Pg: 107-114
Descriptors Oli mineral Oli vegetal Metode d'analisi Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama