Registres trobats: 26
Títol | Ampliacion de Bon Fruit: incorporacion de una linia de anacardos fritos |
Autor | ANTON SENAU, P. |
Dades Font | Treball de Final de Carrera - Septiembre 2002 - V: - N: , Pg: 2 dossiers |
Descriptors | TFC Treball final de carrera Proces Fruits secs Enmagatzematge Instal?lacions Anacards Ampliacio Projecte |
Localització | TFC - ANTON SENAU |
Títol | Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I) |
Autor | SERRA, J.A. ESCRICHE, I. DOMENECH, E. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60 |
Descriptors | Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Analisis del ciclo de vida (ACV) en la produccion de vino |
Autor | SANZ REQUENA, J. F. CORREA GIMARAES, A. MATELLANES, M. [et al.] |
Dades Font | Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2008 - V: LXXVIII- N: 911, Pg: 760-764 |
Descriptors | Cicle de vida Agricultura sostenible Agricultura Normes ISO Produccio de vi Proces Avaluacio |
Títol | Compostatge de residus municipals: control del proces, rendiment i qualitat del producte |
Autor | HUERTA, O. [et al.] |
Dades Font | ISSN: 978-84-693-3037-1 - Juny 2010 - V: - N: , Pg: E-BOOK complet |
Descriptors | Compostatge Fertilitzacio Residus municipals Residus solids urbans Residus organics Control de processos Qualitat del producte |
Localització | Catala: http://upcommons.upc.edu/e-prints/handle/2117/9087 Castella:http://upcommons.upc.edu/e-prints/handle/2117/9086 |
Títol | Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E. |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | - juliol 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha |
Localització | (043) RUIZ FERNANDEZ |
Títol | Determinacio de la influencia de l?arros salvatge (Oryza sativa L) en el rendiment de sencer i millora del proces productiu |
Autor | QUEROL ORTIZ, S. |
Dades Font | - Setembre 1999 - V: - N: , Pg: [1 carpeta + 2 dossiers] |
Descriptors | TFC Treball final de carrera Arros salvatge Oryza sativa L Proces productiu |
Localització | TFC - QUEROL ORTIZ |
Títol | El Proces d'elaboracio del marc de cava |
Autor | VENTURA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31 |
Descriptors | Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava |
Títol | Embotellado y embalaje del vino, El |
Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Envasat Embalatge Embotellament Celler Empreses Mecanitzacio Proces |
Títol | Estudi del premsat pneumatic en el proces general de vinificacio. Vinificacio: estada en practiques a la cooperativa de Vila-Rodona. |
Autor | FERRE, M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Vila-rodona Analisi sensorial Vi Celler |
Localització | (043) FERRE MALLOFRE |
Títol | Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava |
Autor | COLLDECARRERA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra |
Títol | Evoluzione dei processi di maturatione di sette cloni di verdeca su due portinnesti |
Autor | RUSSO, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 29-32 |
Descriptors | Maduracio Evolucio Proces Clons Verdeca |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Gestion de la higiene en la industria alimentaria |
Autor | GALLEGO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 89-93 |
Descriptors | Higiene alimentaria Gestio Industria alimentaria Proces |
Títol | Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada |
Autor | ALONSO, E. RAVENOS, M. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43 |
Descriptors | Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces |
Títol | Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8 |
Descriptors | Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio |
Títol | Influencia de l'origen i del tall de les dogues de la fusta de roure en el proces de criansa en barrica |
Autor | OLIVELLA, J. |
Dades Font | - 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Botes Crian?a Vinificacio Emporda-Costa Brava DO Caves Castell de Peralada Vinya Vi Verema Fusta Roure |
Localització | (043) OLIVELLA I SISTACHS |
Títol | Innovador proces de desinfeccio del suro de l'empresa Champcork |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 4-7 |
Descriptors | Suro Tap Desinfeccio |
Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
Autor | GUADAYOL, J.M BAQUERO, T. PICO, J, |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: - N: 5, Pg: 32-34 |
Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria Proces Automat programable |
Localització | C 17/6 |
Títol | La almazara: industria productora de aceite de oliva en la provincia de Cordoba |
Autor | SANCHEZ, M.T. DE TORO, M.D. MONTES, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 55-58 |
Descriptors | Industria oleicola Oli d'oliva Almassera Cordova Proces Cordoba |
Títol | La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza |
Autor | BENET, J.A. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17 |
Descriptors | Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips |
Localització | C 18/154 |
Títol | La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | ALONSO, A.A. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/102 |
Títol | Le procede de flash-detente |
Autor | MOUTOUNET, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632 |
Descriptors | Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera |
Autor | BONET, X. |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p. |
Descriptors | Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles |
Localització | (043) BONET BATET |
Títol | Proces de fabricacio dels taps de suro per vins tranquils i vins escumosos |
Autor | SOLER, R. |
Dades Font | - juny-juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fabricacio Tap de suro Vi tranquil Vi escumos |
Localització | C 24/1 |
Títol | Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca |
Autor | ARQUE CLEMENS, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel |
Títol | Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/107 |
Títol | Vinificacio a Buena Vista Winery. Estudi d'una resina Quelant com a alternativa al proces de la clarificacio blava. |
Autor | CASABONA, A. |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio California Estats Units d'America Buena Vista Winery Vinya Vi negre |
Localització | (043) CASABONA PARIS |