Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Proces

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Ampliacion de Bon Fruit: incorporacion de una linia de anacardos fritos
Autor ANTON SENAU, P.  
Dades Font Treball de Final de Carrera - Septiembre 2002 - V: - N: , Pg: 2 dossiers
Descriptors TFC Treball final de carrera Proces Fruits secs Enmagatzematge Instal?lacions Anacards Ampliacio Projecte
Localització TFC - ANTON SENAU

Títol Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I)
Autor SERRA, J.A.   ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60
Descriptors Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Analisis del ciclo de vida (ACV) en la produccion de vino
Autor SANZ REQUENA, J. F.   CORREA GIMARAES, A.   MATELLANES, M.   [et al.]  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2008 - V: LXXVIII- N: 911, Pg: 760-764
Descriptors Cicle de vida Agricultura sostenible Agricultura Normes ISO Produccio de vi Proces Avaluacio

Títol Compostatge de residus municipals: control del proces, rendiment i qualitat del producte
Autor HUERTA, O.   [et al.]  
Dades Font ISSN: 978-84-693-3037-1 - Juny 2010 - V: - N: , Pg: E-BOOK complet
Descriptors Compostatge Fertilitzacio Residus municipals Residus solids urbans Residus organics Control de processos Qualitat del producte
Localització Catala: http://upcommons.upc.edu/e-prints/handle/2117/9087 Castella:http://upcommons.upc.edu/e-prints/handle/2117/9086

Títol Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E.
Autor RUIZ, M.  
Dades Font - juliol 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha
Localització (043) RUIZ FERNANDEZ

Títol Determinacio de la influencia de l?arros salvatge (Oryza sativa L) en el rendiment de sencer i millora del proces productiu
Autor QUEROL ORTIZ, S.  
Dades Font - Setembre 1999 - V: - N: , Pg: [1 carpeta + 2 dossiers]
Descriptors TFC Treball final de carrera Arros salvatge Oryza sativa L Proces productiu
Localització TFC - QUEROL ORTIZ

Títol El Proces d'elaboracio del marc de cava
Autor VENTURA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31
Descriptors Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava

Títol Embotellado y embalaje del vino, El
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 46-50
Descriptors Vi Envasat Embalatge Embotellament Celler Empreses Mecanitzacio Proces

Títol Estudi del premsat pneumatic en el proces general de vinificacio. Vinificacio: estada en practiques a la cooperativa de Vila-Rodona.
Autor FERRE, M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Vila-rodona Analisi sensorial Vi Celler
Localització (043) FERRE MALLOFRE

Títol Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava
Autor COLLDECARRERA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra

Títol Evoluzione dei processi di maturatione di sette cloni di verdeca su due portinnesti
Autor RUSSO, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 29-32
Descriptors Maduracio Evolucio Proces Clons Verdeca
Localització 634.814 SIM

Títol Gestion de la higiene en la industria alimentaria
Autor GALLEGO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 89-93
Descriptors Higiene alimentaria Gestio Industria alimentaria Proces

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8
Descriptors Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio

Títol Influencia de l'origen i del tall de les dogues de la fusta de roure en el proces de criansa en barrica
Autor OLIVELLA, J.  
Dades Font - 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Botes Crian?a Vinificacio Emporda-Costa Brava DO Caves Castell de Peralada Vinya Vi Verema Fusta Roure
Localització (043) OLIVELLA I SISTACHS

Títol Innovador proces de desinfeccio del suro de l'empresa Champcork
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 4-7
Descriptors Suro Tap Desinfeccio

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M   BAQUERO, T.   PICO, J,  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: - N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria Proces Automat programable
Localització C 17/6

Títol La almazara: industria productora de aceite de oliva en la provincia de Cordoba
Autor SANCHEZ, M.T.   DE TORO, M.D.   MONTES, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 55-58
Descriptors Industria oleicola Oli d'oliva Almassera Cordova Proces Cordoba

Títol La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza
Autor BENET, J.A.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17
Descriptors Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips
Localització C 18/154

Títol La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI
Autor ALONSO, A.A.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI
Localització C 12/102

Títol Le procede de flash-detente
Autor MOUTOUNET, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632
Descriptors Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color
Localització 663.2 SYM

Títol Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera
Autor BONET, X.  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p.
Descriptors Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles
Localització (043) BONET BATET

Títol Proces de fabricacio dels taps de suro per vins tranquils i vins escumosos
Autor SOLER, R.  
Dades Font - juny-juliol 1999 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fabricacio Tap de suro Vi tranquil Vi escumos
Localització C 24/1

Títol Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca
Autor ARQUE CLEMENS, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43
Descriptors Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel

Títol Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI
Autor RAMON, D.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI
Localització C 12/107

Títol Vinificacio a Buena Vista Winery. Estudi d'una resina Quelant com a alternativa al proces de la clarificacio blava.
Autor CASABONA, A.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio California Estats Units d'America Buena Vista Winery Vinya Vi negre
Localització (043) CASABONA PARIS