Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Higiene alimentaria

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Actualizacion de la reglamentacion europea en materia de higiene alimentaria
Autor QUINTELA, J.C.   PICO, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 105-110
Descriptors Higiene alimentaria Europa Reglament Codex alimetarius Legislacio Aliments

Títol Gestion de la higiene en la industria alimentaria
Autor GALLEGO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 89-93
Descriptors Higiene alimentaria Gestio Industria alimentaria Proces

Títol Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas
Autor PERMANYER, M.   GREBOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45
Descriptors Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario. Revision marzo 2010
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.,   PABLO BUSTO, M.B.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 99-111
Descriptors Normes microbiologiques Higiene alimentaria

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario. Revision marzo 2010
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.   PABLO BUSTO, M.B.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 415, Pg: 103-109
Descriptors Normes microbiologiques Higiene alimentaria Legislacio

Títol Sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)
Autor GARIJO, J.   PARDO, J.E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2011 - V: Suplemento Aceite- N: 4, Pg: 103-106
Descriptors Higiene alimentaria Sistema APPCC Oli d'oliva