Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PARDO, J.E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico
Autor PARDO, J.E.   PE?A, J.M.   ANDRES, M.   ALVARRUIZ, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93
Descriptors APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic

Títol Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas
Autor PARDO, J.E.   CRUZ, A.   CUESTA, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85
Descriptors APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)
Autor GARIJO, J.   PARDO, J.E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2011 - V: Suplemento Aceite- N: 4, Pg: 103-106
Descriptors Higiene alimentaria Sistema APPCC Oli d'oliva

Títol Uso y utilidad del contenido en carbono-13 en el vino para el sector enologico
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J.E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 63-66
Descriptors Adulteracio Caracteritzacio Carboni 13 Xaptalitzacio Most Vi