Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ALONSO, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Analysis of flavonols in wines by HPLC
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   ESTRELLA, M.I.  
Dades Font Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725
Descriptors Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Clasificacion de variedades de uva de vinificacion
Autor ALONSO, E.   REVILLA, E.   BOURZEIX, M.   KOVAC, V.  
Dades Font VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58
Descriptors Raim Varietats Classificacio

Títol Dosage des catechines et des proanthocyanidols dans les vins.
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 829, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Catequines Proantocianidol Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 829

Títol Estimate of gas chromatographic blanks. Application to detection limits evaluation as recommended by IUPAC
Autor GONZALEZ, A.   CUADROS, L.   ALONSO, E.   VILCHEZ, J. L.  
Dades Font Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1996 - V: - N: 726, Pg: 133-139
Descriptors Metode de calibratge Acid lauric Cromatografia de gasos
Localització C 8/18

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol La determinacion in vitro / in vivo de la biodisponibilidad del acido folico contenido en la cerveza
Autor VARELA-MOREIRAS, G.   ALONSO, E.   POO, R.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Acid folic Biodisponibilitat Cervesa In vitro In vivo
Localització 663.4 CER Cd-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Los esteroles vegetales
Autor ALONSO, E.   VARELA, G.  
Dades Font Yogur Vivo - Oto?o 2005 - V: II- N: 21, Pg: 14-15
Descriptors Esterol vegetal Absorcio Metabolisme Toxicitat Classificacio

Títol Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte)
Autor ALONSO, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81
Descriptors Flavonoides Higiene Polifenols

Títol Tecnicas para mejorar el tamanyo del futo de naranjas y mandarinas
Autor AGUSTI, M.   ALMELA, V.   ZARAGAOZA, S.   JUAN, M.   TRENOR, I.   ALONSO, E.   PRIMO-MILLO, E.  
Dades Font Cuadernos de Tecnologia agraria. Serie: Citricultura - 1998 - V: - N: 3, Pg: 15 pag.
Descriptors Tamany del fruit Taronja Mandarina Tecniques de millora