Registres trobats: 9
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Clasificacion de variedades de uva de vinificacion |
Autor | ALONSO, E. REVILLA, E. BOURZEIX, M. KOVAC, V. |
Dades Font | VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58 |
Descriptors | Raim Varietats Classificacio |
Títol | Dosage des catechines et des proanthocyanidols dans les vins. |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 829, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Catequines Proantocianidol Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 829 |
Títol | Estimate of gas chromatographic blanks. Application to detection limits evaluation as recommended by IUPAC |
Autor | GONZALEZ, A. CUADROS, L. ALONSO, E. VILCHEZ, J. L. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1996 - V: - N: 726, Pg: 133-139 |
Descriptors | Metode de calibratge Acid lauric Cromatografia de gasos |
Localització | C 8/18 |
Títol | Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada |
Autor | ALONSO, E. RAVENOS, M. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43 |
Descriptors | Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces |
Títol | La determinacion in vitro / in vivo de la biodisponibilidad del acido folico contenido en la cerveza |
Autor | VARELA-MOREIRAS, G. ALONSO, E. POO, R. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Acid folic Biodisponibilitat Cervesa In vitro In vivo |
Localització | 663.4 CER Cd-ROM (demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Los esteroles vegetales |
Autor | ALONSO, E. VARELA, G. |
Dades Font | Yogur Vivo - Oto?o 2005 - V: II- N: 21, Pg: 14-15 |
Descriptors | Esterol vegetal Absorcio Metabolisme Toxicitat Classificacio |
Títol | Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte) |
Autor | ALONSO, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81 |
Descriptors | Flavonoides Higiene Polifenols |
Títol | Tecnicas para mejorar el tamanyo del futo de naranjas y mandarinas |
Autor | AGUSTI, M. ALMELA, V. ZARAGAOZA, S. JUAN, M. TRENOR, I. ALONSO, E. PRIMO-MILLO, E. |
Dades Font | Cuadernos de Tecnologia agraria. Serie: Citricultura - 1998 - V: - N: 3, Pg: 15 pag. |
Descriptors | Tamany del fruit Taronja Mandarina Tecniques de millora |