Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
REVILLA, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Analysis of flavonols in wines by HPLC
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   ESTRELLA, M.I.  
Dades Font Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725
Descriptors Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Clasificacion de variedades de uva de vinificacion
Autor ALONSO, E.   REVILLA, E.   BOURZEIX, M.   KOVAC, V.  
Dades Font VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58
Descriptors Raim Varietats Classificacio

Títol Diferencias entre el perfil antocianico de uvas y vinos de variedades espa?olas y el de uvas y vinos de algunas variedades francesas
Autor REVILLA, E.   GARCIA BENEYTEZ, E.   CABELLO, F.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Perfil antocianic Raim Vi espanyol Vi frances Antocians
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Dosage des catechines et des proanthocyanidols dans les vins.
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 829, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Catequines Proantocianidol Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 829

Títol Influencia de las pepitas y del raspon en el contenido de flavonoides de los vinos tintos
Autor REVILLA, E.   KOVAC, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 71-76
Descriptors Fermentacio Vi negre Rapa Raquis Granet Pinyol Llavor

Títol La extraccion de antocianinas durante la vinificacion en tinto. Implicaciones en la utilitzacion de esas moleculas como herramienta
Autor REVILLA, E.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 172-180
Descriptors Extraccio Antocianines Vinificacio Vi negre Molecules
Localització 634.8:663.2 CON