Registres trobats: 6
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Clasificacion de variedades de uva de vinificacion |
Autor | ALONSO, E. REVILLA, E. BOURZEIX, M. KOVAC, V. |
Dades Font | VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58 |
Descriptors | Raim Varietats Classificacio |
Títol | Diferencias entre el perfil antocianico de uvas y vinos de variedades espa?olas y el de uvas y vinos de algunas variedades francesas |
Autor | REVILLA, E. GARCIA BENEYTEZ, E. CABELLO, F. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Perfil antocianic Raim Vi espanyol Vi frances Antocians |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Dosage des catechines et des proanthocyanidols dans les vins. |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 829, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Catequines Proantocianidol Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 829 |
Títol | Influencia de las pepitas y del raspon en el contenido de flavonoides de los vinos tintos |
Autor | REVILLA, E. KOVAC, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 71-76 |
Descriptors | Fermentacio Vi negre Rapa Raquis Granet Pinyol Llavor |
Títol | La extraccion de antocianinas durante la vinificacion en tinto. Implicaciones en la utilitzacion de esas moleculas como herramienta |
Autor | REVILLA, E. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 172-180 |
Descriptors | Extraccio Antocianines Vinificacio Vi negre Molecules |
Localització | 634.8:663.2 CON |