Registres trobats: 3
Títol | Composicion de vinos elaborados con Brancellao y Albarello |
Autor | RIO, S. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3286, Pg: 2886-2892 |
Descriptors | Caracteritzacio varietal Perfil antocianic Vi Compostos fenolics Verema Composicio fenolica Estudi comparatiu Vi monovarietal Cromatografia liquida d'alta resolucio Ribeiro DO |
Títol | Diferencias entre el perfil antocianico de uvas y vinos de variedades espa?olas y el de uvas y vinos de algunas variedades francesas |
Autor | REVILLA, E. GARCIA BENEYTEZ, E. CABELLO, F. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Perfil antocianic Raim Vi espanyol Vi frances Antocians |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Perfil antocianico por C.L.A.R. de seis variedades de uvas tintas autoctonas de Galicia |
Autor | PAZO, M. TRAVESO, C. PAZO, M.C. SAA, C. CISNEROS, M.C. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2003 - V: XL- N: 346, Pg: 81-88 |
Descriptors | Perfil antocianic CLAR Varietats de ra?m Raim negre Galicia Varietats autoctones |