Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CLAR

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Perfil antocianico por C.L.A.R. de seis variedades de uvas tintas autoctonas de Galicia
Autor PAZO, M.   TRAVESO, C.   PAZO, M.C.   SAA, C.   CISNEROS, M.C.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2003 - V: XL- N: 346, Pg: 81-88
Descriptors Perfil antocianic CLAR Varietats de ra?m Raim negre Galicia Varietats autoctones

Títol Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello
Autor PAZO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117
Descriptors Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo