Registres trobats: 2
Títol | Perfil antocianico por C.L.A.R. de seis variedades de uvas tintas autoctonas de Galicia |
Autor | PAZO, M. TRAVESO, C. PAZO, M.C. SAA, C. CISNEROS, M.C. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2003 - V: XL- N: 346, Pg: 81-88 |
Descriptors | Perfil antocianic CLAR Varietats de ra?m Raim negre Galicia Varietats autoctones |
Títol | Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello |
Autor | PAZO, M. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117 |
Descriptors | Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo |