Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aminoacid lliure

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Estudio de la vinificacion en Argentina a partir de los aminoacidos libres en la produccion de vino tinto (Merlot) y blanco (Torrontes) utilizando diferentes levaduras (nativa y cultivadas)
Autor GIRAUDO, M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 24-29
Descriptors Argentina Vinificacio Aminoacid lliure Produccio Vi negre Merlot Vi blanc Torrontese Llevats nadius Llevats cultivats

Títol Metodo de analisis de los aminoacidos libres y del ion amonio en vinos y mostos, por HPLC tras derivatizacion con etoximetilenmalonato de dietilo (EMMDE)
Autor CHICON, R.   HERMOSIN, I.   CABEZUDO, M?.D.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 95-100
Descriptors HPLC Analisi Aminoacid lliure Io amoni Vi Most EMMDE Etoximetilemalonat de dietil

Títol Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello
Autor PAZO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117
Descriptors Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo