Registres trobats: 17
Títol | Accumulation of betacyanin in Phytolacca americana cells an anthocyanin in Vitis sp. cells in relation to cell division in suspension cultures |
Autor | HIROSE, M. YAMAKAWA, T. KODAMA, T. KOMAMINE, A. |
Dades Font | Plant cell Physiol - 1990 - V: - N: 2, Pg: 267-271 |
Descriptors | Vinya Cel.lula Betacianina Antocianines Cultiu de cel.lules Phytolacca ameriacana Divisio cel.lular |
Localització | C 23/62 |
Títol | Analysis of anthocyanins in foods by liquid chromatography, liquid chromatography-mass spectrometry and capillary electrophoresis |
Autor | COSTA, C. T. DA HORTON, D. MARGOLIS, S. A. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 881, Pg: 403-410 |
Descriptors | Analisi d'aliments Vi Ra?m Fruita Antocianines |
Localització | C 15/106 |
Títol | Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures |
Autor | DECENDIT, A. GOPAL-RAMAWAT, K. WAFFO, P. DEFFIEUX, G. BADOC, A. MERILLON, J. M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662 |
Descriptors | Antocianines Catecina Tanins |
Localització | C 10/150 |
Títol | Antocianinas en uvas y vinos (I) |
Autor | LLANOS COMPANY, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 15 de marzo 2002 - V: - N: 2901, Pg: 806-810 |
Descriptors | Antocianines Raim Vi |
Títol | Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje |
Autor | LLANOS COMPANY, MANUEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888 |
Descriptors | Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot |
Títol | Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335 |
Descriptors | Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants |
Títol | Diferenciacion de variedades de uva tinta (Vitis vinifera L.) segun su composicion antocianica |
Autor | ROSILLO, L. ALONSO, G. L. GARIJO, J. SALINAS, M. R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 42-47 |
Descriptors | Antocianines Cabernet sauvignon Diferenciacio Garnatxa Monastrell Ull de llebre Garnacha |
Títol | Effects of low nitrate and high sugar concentrations on anthocyanin content and composition of grape (Vitis vinifera L.) cell suspension |
Autor | BAO DO, C. CORMIER, F. |
Dades Font | Plant Cell Reports - 1991 - V: - N: 5, Pg: 500-504 |
Descriptors | Sucre Concentracio de sucre Nitrat Antocianines Suspensio cel.lular Vinya Vitis vinifera Cultiu de cel.lules Sucrosa |
Localització | C 10/22 |
Títol | Enhanced anthocyanin production in grape cell cultures |
Autor | HIRASUNA, T.J. SHULER, M.L. LACKNEY, V.K. SPANSWICK, R.M. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 78 - 1991 - V: - N: , Pg: 107-120 |
Descriptors | Antocianines Cultiu de cel.lules Color Hibridacio ATPasa de tonoplast Produccio de metabolit secundari |
Localització | C 10/107 |
Títol | Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial |
Autor | GARIJO, J. PARDO, F. FERNANDEZ, J.I. ALONSO, G. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238 |
Descriptors | Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | La extraccion de antocianinas durante la vinificacion en tinto. Implicaciones en la utilitzacion de esas moleculas como herramienta |
Autor | REVILLA, E. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 172-180 |
Descriptors | Extraccio Antocianines Vinificacio Vi negre Molecules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La formacion de polimeros coloreados en los vinos a partir de antocianinas y flavanos |
Autor | REVILLA GARCIA, E. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 63-71 |
Descriptors | Polimers Antocianines Flavans Vi Quimica |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3) |
Autor | MORGE, CH. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique) |
Descriptors | Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines |
Títol | Problematica del analisis de antocianinas en uvas tintas frente a la diferenciacion varietal |
Autor | REVILLA GARCIA, E. MARTIN ORTEGA, G. RYAN MURUA, J.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 50-62 |
Descriptors | Antocianines Diferenciacio varietal Extraccio HPLC Raim negre |
Títol | Regulation of anthocyanin synthesis in carrot suspension cultured cells |
Autor | OZEKI, Y. |
Dades Font | Journal of Plant Reserch - 1996 - V: - N: 1095, Pg: 343-351 |
Descriptors | Pastanaga Cultiu de cel.lules Antocianines Sintasa de chalcone Amonialiasa de fenilalanina Embriogenesi Acid 2,4-diclorofenoxiacetic |
Localització | C 10/98 |
Títol | Regulation of phenylalanine ammonia-lyase genes in carrot suspension cultured cells |
Autor | OZEKI, Y. TAKEDA, J. |
Dades Font | Plant Cell ISSN: 0167-6857 VOL 38 - 1994 - V: - N: 2-3, Pg: 221-225 |
Descriptors | Antocianines Sinatasa de Chalcone Daucus carota amonialiasa de fenilalanina Pastanaga Acid 2,4-diclorofenoxiacetic |
Localització | C 10/68 |
Títol | Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya |
Autor | PROVEDO EGUIA, J.I. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41 |
Descriptors | Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo |