Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Antocianines

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Accumulation of betacyanin in Phytolacca americana cells an anthocyanin in Vitis sp. cells in relation to cell division in suspension cultures
Autor HIROSE, M.   YAMAKAWA, T.   KODAMA, T.   KOMAMINE, A.  
Dades Font Plant cell Physiol - 1990 - V: - N: 2, Pg: 267-271
Descriptors Vinya Cel.lula Betacianina Antocianines Cultiu de cel.lules Phytolacca ameriacana Divisio cel.lular
Localització C 23/62

Títol Analysis of anthocyanins in foods by liquid chromatography, liquid chromatography-mass spectrometry and capillary electrophoresis
Autor COSTA, C. T. DA   HORTON, D.   MARGOLIS, S. A.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 881, Pg: 403-410
Descriptors Analisi d'aliments Vi Ra?m Fruita Antocianines
Localització C 15/106

Títol Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures
Autor DECENDIT, A.   GOPAL-RAMAWAT, K.   WAFFO, P.   DEFFIEUX, G.   BADOC, A.   MERILLON, J. M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662
Descriptors Antocianines Catecina Tanins
Localització C 10/150

Títol Antocianinas en uvas y vinos (I)
Autor LLANOS COMPANY, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 15 de marzo 2002 - V: - N: 2901, Pg: 806-810
Descriptors Antocianines Raim Vi

Títol Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje
Autor LLANOS COMPANY, MANUEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888
Descriptors Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot

Títol Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335
Descriptors Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants

Títol Diferenciacion de variedades de uva tinta (Vitis vinifera L.) segun su composicion antocianica
Autor ROSILLO, L.   ALONSO, G. L.   GARIJO, J.   SALINAS, M. R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 42-47
Descriptors Antocianines Cabernet sauvignon Diferenciacio Garnatxa Monastrell Ull de llebre Garnacha

Títol Effects of low nitrate and high sugar concentrations on anthocyanin content and composition of grape (Vitis vinifera L.) cell suspension
Autor BAO DO, C.   CORMIER, F.  
Dades Font Plant Cell Reports - 1991 - V: - N: 5, Pg: 500-504
Descriptors Sucre Concentracio de sucre Nitrat Antocianines Suspensio cel.lular Vinya Vitis vinifera Cultiu de cel.lules Sucrosa
Localització C 10/22

Títol Enhanced anthocyanin production in grape cell cultures
Autor HIRASUNA, T.J.   SHULER, M.L.   LACKNEY, V.K.   SPANSWICK, R.M.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 78 - 1991 - V: - N: , Pg: 107-120
Descriptors Antocianines Cultiu de cel.lules Color Hibridacio ATPasa de tonoplast Produccio de metabolit secundari
Localització C 10/107

Títol Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial
Autor GARIJO, J.   PARDO, F.   FERNANDEZ, J.I.   ALONSO, G.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238
Descriptors Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol La extraccion de antocianinas durante la vinificacion en tinto. Implicaciones en la utilitzacion de esas moleculas como herramienta
Autor REVILLA, E.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 172-180
Descriptors Extraccio Antocianines Vinificacio Vi negre Molecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La formacion de polimeros coloreados en los vinos a partir de antocianinas y flavanos
Autor REVILLA GARCIA, E.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 63-71
Descriptors Polimers Antocianines Flavans Vi Quimica
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3)
Autor MORGE, CH.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique)
Descriptors Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines

Títol Problematica del analisis de antocianinas en uvas tintas frente a la diferenciacion varietal
Autor REVILLA GARCIA, E.   MARTIN ORTEGA, G.   RYAN MURUA, J.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 50-62
Descriptors Antocianines Diferenciacio varietal Extraccio HPLC Raim negre

Títol Regulation of anthocyanin synthesis in carrot suspension cultured cells
Autor OZEKI, Y.  
Dades Font Journal of Plant Reserch - 1996 - V: - N: 1095, Pg: 343-351
Descriptors Pastanaga Cultiu de cel.lules Antocianines Sintasa de chalcone Amonialiasa de fenilalanina Embriogenesi Acid 2,4-diclorofenoxiacetic
Localització C 10/98

Títol Regulation of phenylalanine ammonia-lyase genes in carrot suspension cultured cells
Autor OZEKI, Y.   TAKEDA, J.  
Dades Font Plant Cell ISSN: 0167-6857 VOL 38 - 1994 - V: - N: 2-3, Pg: 221-225
Descriptors Antocianines Sinatasa de Chalcone Daucus carota amonialiasa de fenilalanina Pastanaga Acid 2,4-diclorofenoxiacetic
Localització C 10/68

Títol Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya
Autor PROVEDO EGUIA, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41
Descriptors Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo