Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FERNANDEZ, J.I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Determinacion de la calidad de uva y vino por medio de una tecnica analitica rapida: espectrofotometria de infrarrojo (FT-IR)
Autor VILA, R.   FERNANDEZ, J.I.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 122-123
Descriptors Raim Qualitat Tecniques analitiques rapides Espectrofotometria d'infrarrojos

Títol Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial
Autor GARIJO, J.   PARDO, F.   FERNANDEZ, J.I.   ALONSO, G.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238
Descriptors Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Obtencion instantanea de la madurez tecnologica de la uva de la vendimia 2006 por medio de espectrofotometria de infrarrojo
Autor VILA, R.   FERNANDEZ, J.I.   GIL, R.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 221-222
Descriptors Maduresa tecnologica Infraroig mig Grau Baume Acidesa total
Localització 663.2 (063) Con

Títol Partial rootzone drying. Una experiencia espa?ola para la variedad Monastrell
Autor DE LA HERA ORTS, M.L.   PEREZ PRIETO, L.J.   FERNANDEZ, J.I.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-fitos, Pg: 70-76
Descriptors Aigua Reg Raim Vi Monastrell Irrigacio

Títol Primeros resultados de la aplicacion de la tecnica de riego PRD (Partial rootzone drying) en tres variedades de vid en la region de Murcia
Autor MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, M.L.   DE LA HERA ORTS, M.L.   FERNANDEZ, J.I.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 28-30
Descriptors Sistema de reg PRD Varietats Murcia Reg
Localització 663.2 JOR