Registres trobats: 2
Títol | Determinacion de la calidad de uva y vino por medio de una tecnica analitica rapida: espectrofotometria de infrarrojo (FT-IR) |
Autor | VILA, R. FERNANDEZ, J.I. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 122-123 |
Descriptors | Raim Qualitat Tecniques analitiques rapides Espectrofotometria d'infrarrojos |
Títol | Obtencion instantanea de la madurez tecnologica de la uva de la vendimia 2006 por medio de espectrofotometria de infrarrojo |
Autor | VILA, R. FERNANDEZ, J.I. GIL, R. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 221-222 |
Descriptors | Maduresa tecnologica Infraroig mig Grau Baume Acidesa total |
Localització | 663.2 (063) Con |