Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial
Autor GARIJO, J.   PARDO, F.   FERNANDEZ, J.I.   ALONSO, G.   SALINAS, M.R.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 1999
Pàgina 223-238
Lloc Almendralejo
Descriptors Condicions de maceracio   Desfangatge   Vi rosat   Monastrell   Analisi sensorial   Antocianines  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.