Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Orujo

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol Alternativas a la disminucion de metanol en los aguardientes de orujo
Autor ORRIOLS, I.   CORTES DIEGUEZ, S.M.   LOPEZ, C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 432-434
Descriptors Metanol Orujo Acidificacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335
Descriptors Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants

Títol Cambios tecnologicos en la extraccion del aceite de orujo de oliva
Autor ESPINOLA LOZANO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 60-64
Descriptors Oli de sansa Oli de pinyolada Extraccio Orujo Canvis tecnologics

Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Determinacion de benzo(a)pireno en aceites de oliva virgen y aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida
Autor BURDASPAL, P. A.; LEGARDA, T. M.; SANCHEZ, J. J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 11-18
Descriptors Benze Oli d'oliva Analisi Filtracio Cromatografia liquida Oli de pinyolada

Títol Determinacion de cobre en aguardientes de orujo por espectrometria de absorcion atomica con atomizacion electrotermica (ETAAS)
Autor PEREIRA, G. et al.  
Dades Font Alimentacion. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2006 - V: - N: 371, Pg: 76-77
Descriptors Coure Aiguardent Orujo Espectrometria d'absorcio atomica Atomitzacio electrotermica

Títol Determinacion de hidrocarburos aromaticos policiclicos en aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida
Autor BURDASPAL, P.A.   LEGARDA, T.M?   SANCHEZ, J.J.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 117-126
Descriptors Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de llavor de raim Cromatografia Filtracio en gel Cromatografia liquida Oli de pinyolada

Títol Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   GIL, M. L.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83
Descriptors Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic

Títol El orujo de aceitunas y sus posibles aprovechamientos
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: - N: 162, Pg: 109-112
Descriptors Pinyolada Tractament Aprofitament Residus Oliva

Títol Equipo de destilacion de arrastre de vapor y columna de rectificacion de platos. Condiciones operativas y composicion del destilado en funcion de la temperatura de la columna y de los condensadores
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   GIL DE LA PE?A, M. L .   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 51-55
Descriptors Composicio volatil Destil?lacio Orujo Raim Columna de plats Analisi quimica Analisi estadistica Destil?lat Temperatura Grau alcoholic

Títol Influencia del nivel de prensado y del estado de conservacion del bagazo en el contenido en metanol, acetato de etilo, 2-butanol y alcohol alilico de aguardientes de orujo
Autor CORTES, S.M   GIL DE LA PENYA, M.L   FERNANDEZ, E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 133-138
Descriptors Premsat Metanol Alcohol Pectina Acetat d'etil

Títol La Ribiera Sacra. Dos orillas unidas por el vino
Autor SANZ, A.   MOSQUERA, L.  
Dades Font Origen La Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2005 - V: II- N: 10, Pg: 22-27
Descriptors Ribeira Sacra Vi Formatge Orujo Aiguardent Castanyes Produccio ecologica Desenvolupament rural

Títol Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio
Autor ORRIOLS, I.   BOLLAIN, M.H.   BERTCH, K.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511
Descriptors Orujo de Galicia Marques Elaboracio
Localització 663.254 IN V

Títol Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos
Autor ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63
Descriptors Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils

Títol Primer orujo del Priorat, El
Autor CASALE, G.  
Dades Font Diari de Tarragona - Abril 2008 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Vi catala Priorat Orujo Aiguardent Aiguardent de vi Destil?lat 2006 Creacio
Localització C 24/110

Títol REGLAMENTO N? 2632/94 DE LA COMISION de 28 de octubre de 1994 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ 2568/91 relativo a las caracteristicas de los aceites de oliva y de los aceites de orujo de oliva y sobre sus metodos de analisis
Autor STEICHEN, R.  
Dades Font Exit Celex - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 1
Descriptors Reglament Legislacio Oli d'oliva Metodes d'analisi
Localització C 12/29

Títol Reglamento (CEE) nQ 2568/91 de la Comision, de 11 de julio de 1991, relativo a las caracteristicas de los aceites de oliva i de los aceites de orujo de oliva y sobre sus metodos de analisis. Reglamento (CEE) nQ 656/95 de la Comision de 28 de marzo de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ 2568/91 relativo a las caracteristicas de los aceites de oliva i de los aceites de orujo de oliva y sobre sus metodos de analisis y el Reglamento (CEE) nQ 2658/87 del Consejo relativo a la nomenclatura arancelaria y estadistica y al arancel aduanero comun
Autor
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas - 1991 ; 1995 - V: - N: L 248 ; L 069, Pg: 41 p.
Descriptors Reglament Legislacio Oli d'oliva Oli de sansa d'oliva Analisi
Localització Legislacio 1

Títol Repercusion del afinamiento de destilados de orujo en la adecuacion de su acidez
Autor CORTES, S.   DIAZ, I.   GIL, M.L.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 111-115
Descriptors Destil?lat Aiguardent Acidesa volatil

Títol Supresividad de la microbiota bacteriana y fungica presente en el compost de orujo de vid frente a hongos fitopatogenos
Autor SANTOS, M.   DIANEZ, F.   BLANCO, R.   TELLO, J.C.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2003 - V: - N: 149, Pg: 56-60
Descriptors Supresivitat Compost d'orujo Fongs fitopatogens Microbiota bacteriana Microbiota fungica

Títol Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170
Descriptors Antocianins Suc Brisa Orujo Raim