Registres trobats: 6
Títol | Alternativas a la disminucion de metanol en los aguardientes de orujo |
Autor | ORRIOLS, I. CORTES DIEGUEZ, S.M. LOPEZ, C. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 432-434 |
Descriptors | Metanol Orujo Acidificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Diferentiation varietale des eaux-de-vie de marc de la Galicia |
Autor | ORRIOLS, I. BOLLAIN, M.H. BERTCH, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 504-506 |
Descriptors | Diferenciacio varietal Aiguardent Galicia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990 |
Autor | ORRIOLS, I. MORENO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45 |
Descriptors | Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o |
Títol | Influencia de las levaduras en la formacion de sustancias volatiles en la vinificacion de la variedad albarinyo |
Autor | MORENO, F. M. ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 21-24 |
Descriptors | Llevats Galicia Vi Albarinyo Aroma Esters Vinificacio Analisi sensorial Albari?o |
Títol | Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio |
Autor | ORRIOLS, I. BOLLAIN, M.H. BERTCH, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511 |
Descriptors | Orujo de Galicia Marques Elaboracio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos |
Autor | ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63 |
Descriptors | Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils |